Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шок"
Няма нищо обаче, което да ни подготви за най-лошите неща в живота ни. Не можете да направите нищо, за да спрете шока или да смекчите болката.
Джеймс Фрей
Човекът има ограничена биологична способност за промяна. Когато този капацитет е претоварен, капацитетът е в бъдещ шок.
Алвин Тофлър
Ще видиш. Без шок. Без поглъщане. Без разкъсване. Това, от което се страхуваш, че ще дойде като експлозия, е като шепот. Това, което ти се струва краят, е началото.
Род Сърлинг
Човек може да очаква лошо поведение от екзистенциалистите - наистина това беше екзистенциализмът, нали? - но да се намери това да се случва на собствения праг беше шок.
Алегзандър Маккол Смит
Съществува формула за моите филми - хората очакват определени неща от филмите на Джаки Чан, но в границите на тези очаквания, аз искам да дам на хората шок.
Джеки Чан
Информацията е съпротивление на шока. Въоръжете се.
Наоми Клайн
Тя мислеше за него през цялото време - не толкова за Дъг индивида, а по-скоро за природата на любовта и шока да научи колко бързо може да изчезне.
Джей Кортни Съливан
Да разбера, че съм гей, когато бях по-възрастен, беше шок и разочарование.
Морис Сендак
Психически шок от внезапното изкачване пробуди в него извратено чувство на превъзходство над обкръжаващите и животинско желание да управлява в колектива.
Виктор Суворов
Все още съм в шок и страх от уволнението си.
Питър Арнет
В името на равните права жените са лишени от защитата на семейството и не им е дадено място освен перверзната конкуренция на сексуалния пазар, в който все повече шок, отклонение и агресивност имат предимство...
Раусас Дж. Ръшдуни
Не сте били сигурни коя болка е по-лоша - шокът от случилото се или болката за това, което никога няма да се случи.
Саймън ван Буй
Това може да е шок за някои от вас, но аз имам леко непостоянен характер. Не търпя добре глупаците.
Такър Макс
Съвременните тирани са терористи. Не позволявайте шокът ви да бъде обърнат срещу вашата свобода.
Тимъти Снайдър
Следата на "тайната миграция" беше шок за мен. Знаех малко за трудностите, само откъслечни новини в медиите.
Хасан Бласим
Има много малко смисъл, че някой наистина знае какво работи или защо. Но това не е шок. И не мисля, че проучването на пазара ще реши това.
Чарли Хюстън
Дървото не умира, нито аз, когато отрежете клон или пръст, и двамата се излекуваме, за да не загубим целия сок или кръв. Това за мен е пълен шок. Също така, че водата се противопоставя на законите на физиката, като става по-малко плътна, когато е замръзнала. Животът наистина е чудо и всички неща, които са вградени в нас чрез него.
Бърни С. Сийгъл
Когато скръбта и шокът надминат издръжливостта, настъпват фази на изтощение, на анестезия, при които остава относително малко и човек има илюзията да разпознае и разбере добра сделка.
Джеймс Ейджи
Брекзит е другото лице на бежанската криза - напрежение, което води до застой, външни рискове, които водят до асиметрични шокове.
Еманюел Макрон
Когато живеете с Дикенс години наред, четейки го и се опитвайки да го представите възможно най-вярно, няма как да не обичате мъжа – така че шокът от лошото му поведение е значителен, дори когато знаете, че идва.
Клеър Томалин
Присаждането на демокрация в Русия предизвика шок у населнието и спазми в икономиката.
Валентин Домил
Прикриването е процедура, една много проста процедура. Прикриването е вид специално поведение, което следва определени принципи. Това е скрито, потайно, измамническо поведение, умишлено разработено така, че да хвърля в шок. И когато се прикриеш, ти сам се шокираш, използвайки за това собственото си държание по един безмилостен, коварен начин.
Карлос Кастанеда