Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Задница"
- Мислех, че светът е разбит на племена, - казах аз. - Черно и бяло. От индианец и бяло. Но знам, че това не е вярно. Светът е разделен само на две племена: хората, които са задници, и хората, които не са.
Шърман Алекси
Светът е разделен от две различни племена. Хората, които са задници, и хората, които не са.
Шърман Алекси
Следя - това е, което аз правя по цели дни, стоейки пред телевизора. Това ми е и останало. Включвам екрана и имам такова впечатление, че всички задници са там...
Мишел Мерсие
Съдбата на барабаниста е да гледа три задници, стоящи пред теб.
Ринго Стар
Мисля, че Америка има най-добрите задници в света. Опровергавам белгийците или японците да създадат нещо като Доналд Тръмп.
Мат Таиби
Извиненията са като задниците. Всеки има такова.
Мегън Марч
Мисля, че привличам задници.
Наоми Уотс
Днешната анонимност превръща хората в задници.
Насим Никълъс Талеб
Оправданията са като задници, красавице моя. Всеки има такъв, но не много искат да се доближат до него.
Одри Карлан
Има хора, които третират всяко човешко взаимодействие като военна ангажираност, която може да прерасне в потенциална битка, водеща до хубав, удовлетворяващ конфликт, който е част от войната. Има име за такива хора. Наричат ги задници.
Стенли Бинг
Вместо това, през последните тридесет години, в света на екшън и приключенските спортове, в ситуации, в които задниците наистина бяха на линия, границите на възможното бяха избутани по-далеч и по-бързо от всякога в историята. Виждали сме почти експоненциален растеж в крайната човешка производителност, което е едновременно хиперболичен парадокс и значителна мистерия. По някакъв начин едно поколение иконоборчески несъгласни са пренаписали правилата на осъществимото, като не само са вдигнали летвата, но често са я заличавали напълно. И това повдига един последен въпрос: Къде - ако изобщо - са нашите действителни граници?
Стивън Котлър
Не позволявайте на задниците да ви смачкат.
Стивън Кунц
Ако сте се сблъскали със задник сутринта, сте се сблъскали със задник. Ако цял ден се сблъскате със задници, вие сте задникът.
Тим Ферис
Пропускам въведението. Ако книгата отиде в кошчето, искам да отиде заради мислите ми върху нея, а не заради мислите на някои задници, които са написали увода.
Джеймс Фрей
Животът е грубо нещо, скъпа, но е безмилостен към задници.
Джордж Хигинс
Светът е пълен с идиоти, самодиви и задници, главно в Ирландия. В Ирландия човек не може да постигне нищо, ако не е малко луд. Това е свята истина. Просто не може да бъде иначе.
Джоузеф О'Конър
Нямам нужда от изкуство, което да ми каже, че хората са задници. Просто тряба да изляза по улиците.
Етгар Керет
Тайната на щастието е да работиш върху страстта си. Ако искате да бъдете нещастни, водете отчаян живот като всички останали, където всеки ден влачат задниците си на работа, защото мразят работата си.
Ивон Шуинар
Потискащи копелета, мислят, че притежават мястото. Казах им, че кармата ще им нарита задниците...
Лори Халсе Андерсен
Има една карикатура, която много нашумя - с политиците, дето си бъркат в задниците, казва се "Ситно нашенско". Идеята за нея ми я подхвърлиха като реплика в кръчма. Един човек ми каза: "Бате Донее, бате Донеее... Виждаш ли ги к'во правят ония горе. Всеки си е турил пръста у другия, ама не знае, че и на него са му го сложили...
Доньо Донев
Обаче тези певици в чалгата много се глезят бе, братче. Иначе са хубави, докарани, ама задниците си показват.
Георги Калоянчев
Яли са хляба на Москва и задниците им още ги сърбят от Москва – обаче ДАНС е ФБР.
Кеворк Кеворкян