Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Килим"
Ако мислите, че никотинът не влияе на гласът на жените, опитайте да изтърсите пепел на килима.
Пиер Ришар
Даже ако в моята обувка няма камък, аз непременно сам ще си сложа. Защото аз се боря с усещането за всячески комфорт? Може би защото моята версия на щастието означава да не бъдеш много щастлива. Аз възприемам живота по-скоро като падение от една стъпка на друга. Ако забавим движението, е възможно да достигна ниво, в което дебел пухкав килим ще ме предпази от много силна болка.
Хю Лори
Когато някой, който обича и се грижи за мен, ми прави комплимент, се чувствам по-бляскава, отколкото когато светкавиците изгаснат на червения килим.
Габриел Юниън
Да, историите са опасни, тя беше права. Книгата е вълшебен килим, който ви отвежда на друго място. Книгата е врата. Отваряш я. Пристъпваш. Връща ли ти се?
Джанет Уинтерсън
Светът беше като огромен червен килим пред мен, по който да вървя. И той се простираше на и отново, без край.
Елия Казан
Със съпруга ми или ще си купим куче, или ще имаме дете. Не можем да решим кое да унищожим - килима или живота си.
Рита Ръднър
За мене е много по-лесно да взема важно, животоопределящо, многомилионно решение, отколкото да реша какъв килим да сложа на предната веранда. Това е истината.
Опра Уинфри
Трябва да преразгледаме външната си политика и да спрем да пускаме червения килим за страни, за които знаем, че финансират фундаментализма: страни като Саудитска Арабия и Катар.
Марин Льо Пен
Виктория, която виждате на червеният килим, съвсем не съм аз.
Виктория Бекъм
Обаче решения, които са основани само на емоционална интуиция, а не на разум, почти винаги са погрешни. Знаете ли, кой основава целия си живот на емоциите? Тригодишните деца. И кучета. И знаете ли, какво още правят тригодишните деца и кучетата? Серат на килима.
Марк Менсън
Никакъв глас не идва от космоса, от гънките прах и килимите на вятъра, за да ни каже, че това е начинът, по който е трябвало да се случи, че ако знаехме колко дълго ще издържат руините, никога нямаше да се оплакваме.
Марк Странд
Всяко лекарство може да се използва успешно, независимо колко лоша е неговата репутация и всяко лекарство може да бъде злоупотребявано, независимо колко е прието. Няма добри или лоши килими; има само добри и лоши взаимоотношения с наркотиците.
Андрю Уейл
Дървените подове му придават топлина, която работи добре с откритостта и прозрачността на елементите, начина, по който дървесината се простира към балкона. Това му придава непрекъснатост на повърхността и хората могат да сложат килим или черга или каквото си поискат.
Ричард Майер
Какво направи нещо ценно? Да го изгубиш и да го намериш. През всичките тези пъти се преструваше, че я губи. Той потъва на килима, замаян от загуба.
Селест Инг
Професионалистът няма да търпи безпорядък... Той иска килимът да бъде почистен с прахосмукачка и прагът да бъде изметен, за да може Музата да влезе и да не изцапа роклята си.
Стивън Пресфийлд
Пазете се от онези, които падат в краката ви: те могат да посегнат към ъгъла на килима.
Антон Шандор Ла Вей
Дните на катастрофите на червения килим са свършили.
Трини Уудол
Не забравяйте, не само, че човешката кръв вода не става, но и че по-трудно се почистват от килими.
Филис Дилър
Един от онези дебели червени килими, който сякаш улавят времето. Аз имам един.
Хари Бингам
Ако трябваше да разсъждавам като онези, които пускат червени килими, бих казал, че може да имаме репатриране от лондонското Сити.
Еманюел Макрон
Есенните листа, които той никога не си направи труда да събере на купчина, лежат в градината с плътен дебел килим, разпространявайки горчивата, енергична миризма на гниене и смърт.
Ларш Гюстафсон
Бой на булдози под килим.
Уинстън Чърчил