Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Финансиране"
В допълнение към властта си над правителството, основаваща се на държавно финансиране и лично влияние, банкерите могат да направляват правителствата по начини, по които им се иска да бъдат подложени на друг натиск.
Карол Куигли
По този начин използването на фиатни пари е по-оправдано при финансиране на депресия, отколкото при финансиране на война.
Карол Куигли
В постоянен стремеж за пари за финансиране на кампании политическата система просто не е в състояние да функционира. Съвещателните й правомощия са парализирани.
Джон Ролс
Държавното финансиране, идващо от Съединените щати, има огромна разлика в развиващите се страни. Наистина е осезаемо - прави огромна разлика, спасявайки животи.
Мелинда Гейтс
Агенцията за потребителско финансиране е нещо добро, но би било добре да научите потребителите на прост урок: ако не разбирате сделката, която сключвате, не я правете.
Джеймс Суровецки
Баща ми беше безработен, а аз бях най-голямото от седемте деца. Бяхме много бедни. И когато попитате как се издържахме, единственото финансиране, което имахме, беше обезщетението на безработица.
Джон Хюм
В крайна сметка това беше обезценяването на валутата и чистите дефицитни разходи за финансиране на военните, обществените работи, социалните програми и войната, които сринаха Римската империя.
Майкъл Малоуни
Трябва да влезем във фундаменталистки джамии; трябва да спрем чуждестранното финансиране на ислямистки групи.
Марин Льо Пен
Прекарах по-голямата част от живота си, работейки с психични заболявания. Бил съм президент на най-голямата световна асоциация на работещите в психичните заболявания и съм за повече финансиране за психично-здравни грижи и изследвания - но не с напразна надежда, че това ще ограничи насилието.
Мартин Селигман
Благодарение отчасти на вида поети, които имаме сега, и отчасти на финансирането, се получи гигантска промяна в начина, по който се възприема поезията... Стихове в метрото, поети в училищата, футболни клубове, зоологически градини.
Андрю Моушън
Трудно е да имаш представа колко пари са достатъчни за финансиране на подходящ начин на живот при пенсиониране. Но ако еднократна сума се превежда в месечен доход, е много по-лесно да се определи дали имате достатъчно количество, за да си позволите да спрете да работите.
Ричард Талер
Трябваше да подложа компанията през реорганизация, да събера нов кръг от финансиране и някак да натисна бутона за рестартиране. Но чувството ми беше, че няма да бъда тормозена. Нямаше да им позволя да ме свалят. Трябваше да се стегна и да продължа напред.
Тамара Мелън
Никога не бих пуснал филм в YouTube, освен ако финансирането не е правилно или ако YouTube не плати за него или нещо подобно.
Шейн Доусън
Африканските бегачи редовно тренират в САЩ и Европа, а Международният олимпийски комитет изпраща част от парите от игрите на олимпийски комитети в бедни държави, които използват парите за финансиране на собствените си програми.
Алекс Беренсън
Значително по-висок процент от хората, гласували в училищата, подкрепиха увеличаването на финансирането на училищата. Фактът, че са били в училище, когато са гласували, е повод за по-приятелско поведение.
Джона Бъргър
Изкуствата се нуждаят от финансиране.
Джули Андрюс
Тези действия са предприети с подкрепата и финансирането на САЩ. Как можете да кажете, че това е част от придържането на САЩ към международното право и резолюциите на ООН? Резултатът е един вид шизофренична картина на САЩ.
Едуард Саид
Когато правителствените програми не работят, тези от левицата са склонни да подкрепят повече финансиране, докато тези от дясно искат да ги премахнат напълно. По-добре е да попитате дали проблемът е сложност и лош дизайн. Можем да решим тези проблеми - понякога без да харчим нито стотинка.
Кас Сънстейн
Европа беше в хватката на много сериозна икономическа криза от няколко години, така че имаше големи съкращения на финансирането за борба с тероризма, на финансирането на разузнаването. Така че нямаме работна сила, за да извършваме този вид наблюдение.
Лорета Наполеони
Това говори за невероятния риск от правене на бизнес с Ислямска република Иран, ако американските компании трябва да се обърнат към федерално гарантирани механизми за финансиране, за да подкрепят бизнеса си там.
Майк Помпео
Вижте, господа, депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да разберете! Аз съм инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Така е!.
Ахмед Доган
Присвояването на пари за държавната отбранителна поръчка трябва да се разглежда като пряк удар по националната сигурност и да се работи по тези факти толкова стриктно, колкото и по пресичането на финансирането на тероризма. Има случаи, когато след началото на работата цената се е увеличила единадесет пъти... Възлагам на Министерството на отбраната, Финансовия мониторинг да разработи система за стриктно проследяване на използването на всяка бюджетна рубла по държавната отбранителна поръчка.
Владимир Путин