Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Посещение"
Напуснах Делхи през 1989 г. и си спомням много малко за това как се живееше тогава. Все по-често при последните си посещения в Делхи започнах да осъзнавам, че градът е станал много интелектуално оживен. Кара ме да искам да откривам града отново и отново.
Сидхарт Мукхърджи
Посещения при зъболекаря! Как обичам... да ги отлагам.
Джони Деп
Кучешките паркове могат да бъдат фантастичен начин да социализирате вашето куче, но е важно собствениците да разберат, че кучешкият парк не е упражнение и не е заместител на разходка. Посещението в парка за кучета е забавно - време за игра.
Сизар Милан
Неуспешният мениджър обвинява за провала задълженията си; ефективният мениджър ги обръща в своя полза. Речта е възможност за лобиране... посещението при важен клиент е възможност за извличане на търговска информация.
Хенри Минцбърг
Животът е като много кратко посещение на магазин за играчки между раждането и смъртта.
Дезмънд Морис
За повечето хора химиотерапията вече не е камерата на ужасите, за която често си я представяме. Да, това е изпитание за някои хора, но не беше за мен, нито за повечето от пациентите, които опознах по време на четирите си периодични посещения в химиотерапията.
Джералдин Брукс
Той имаше вид на атеист, който току-що беше на посещение от Бог: зашеметен, невярващ и слабо болен.
Карън Ченс
Задължена съм на приятели, които ме оказват с честа на своите посещения, и съм дълбоко благодарна на приятели, които ме лишават от тази чест.
Фаина Раневска
Няма нищо по-безпардонно от посещение на вежливост в неуговорено време.
Валентин Домил
При посещението си във Вашингтон миналата Коледа вашият съпруг ни каза с голяма гордост, че не сте участвали в каквито и да било обществени дейности или услуги. Всъщност той те похвали за склонността ти да останеш вкъщи и да се грижиш за него.
Мари Бенедикт
Мъж отиде в Истанбул, първото му посещение там. На път за бизнес среща този човек се изгуби. Той започна да се вбесява, че се е изгубил, докато осъзнаването му позволи да надхвърли гнева си. "Как мога да се изгубя? Никога преди не съм бил тук?"
Мелъди Бийти
Това е първото посещение от много години на сина ви, най-накрая гражданин на новата си страна и свободен да пътува, а вие се опитвате да потиснете своето недоволство от решението му да отсъства от присъствието ви по толкова опустошително жесток начин. Чувствате любов, която знаете, че никога няма да можете да му обясните или изразите адекватно, любов, която тече в една посока надолу през поколенията, а не в обратна посока, и се разбира и отвръща само когато времето е превърнало по-младото поколение в по-старо.
Мохсин Хамид
Отворете сърцето си, погледа си за посещенията на ангели, дори подаръците, които те носят, може да не са съсредоточеност и баланс, а ексцентричност и напълно непознато чувство на удоволствие, наречено радост.
Джеймс Хилман
Повечето хора злоупотребяват с дневниците си, като не планират работа, а разсейват задачите. Тя включва срещи, телефонни разговори, посещения при лекар. Какво липсва? Работа. Всички други дейности са разсейване, свързано с работата на някой друг.
Ерик Баркър
Инстаграм ми е любим! Това е интерактивен и забавен начин да поддържам връзка с моите приятели, семейството и феновете. Обичам да публикувам снимки от семейни пътувания, посещения на имоти, визуализации на моите колекции, всичко!
Иванка Тръмп
След като съм преподавал курсове по икономика в частни професионални училища и университети, винаги съм имал проблем с БВП като мерило за просперитет. БНП се подобрява чрез увеличаване на съмнителни дейности като консумация на цигари и производство на оръжия. Освен това, значителното увеличение на автомобилните произшествия ще се отрази благоприятно на БНП, тъй като ще доведат до повече погребения, посещения в болница, ремонти на автомобили и покупки на нови автомобили.
Ърни Зелински
Между другото, коремните мазнини могат да се отлагат не само при редовни посещения в кръчмата, но и в резултат на силен стрес.
Йоханес Хинрих фон Борстел
Чуждият език е крепост, която е нужно да се щурмува от всички страни едновременно: четене на вестници, слушане на радио, гледане на недублирани филми, посещения на лекции на чужд език, изучаване на учебника, преписване, срещи и разговори с приятели носители на езика.
Като Ломб
От това и стана труден животът, че хората се оплетоха в своето мъдруване, та вместо да се обръщат за помощ към Бога, започнаха да се обръщат за помощ към своя разум и на него да се уповават.... Не се страхувай нито от скърбите, нито от страданията, нито от различните изпитания, всичко това са Божии посещения на полза за тебе...
Анатолий Оптински Младши
Мислех си, че поезията ме е напуснала завинаги, затова бях изненадан, направо ошашавен, когато внезапно посегнах към химикалката и думите ми започнаха сами да се изписват. Това стана след второто ми посещение на лобното място и гроба на моя прадядо Леонид войвода. Бил е комита в Гевгелийско, Вардарска Македония. Загива героично, след като се сражава цял ден до последния си патрон с обградилия го отвсякъде многоброен аскер и башибозук и накрая, за да не попадне жив в ръцете на турците, се самоубива с куршум в гърлото. Бил е само на 27 години, но вече истински мъж. Оставил е две невръстни момчета и жена.
Румен Леонидов
Колкото по-висш е офицерът, толкова повече време има. Затова висшият офицер трябва да отива на посещения при подчинените си, а не да ги вика те да идват при него. ... Но когато трябва да се съберат няколко командири, за да се формулира координиран план, ... подчинените трябва да дойдат в главния щаб.
Джордж Патън
(1) Пълна отговорност Всеки ще ръководи лично в своята сфера на действие. Ако някой командир не успее да постигне целта си и не е убит или тежко ранен, то той не е изпълнил напълно дълга си. (2) Посещения на фронта Командващият генерал или неговият началник-щаб (никога и двамата едновременно) и по един член от всеки отдел на генералния щаб – свързочен, медицински, инженерен и снабдителен - трябва да посещават фронта всекидневно. ... Функцията на тези офицери е да наблюдават, а не да се намесват. Освен специалните си задачи, те трябва да наблюдават и да докладват за всичко, което е от военна важност. Помнете, че похвалата е по-ценна от обвинението. Помнете също така, че вашата основна мисия като лидери е да гледате със собствените си очи и да бъдете виждани от войската, когато правите лично проучване.
Джордж Патън
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща