Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Концерт"
Имам много еклектичен вкус в музиката, но когато става въпрос за концерти, обичам да ходя на рок концерти.
Фран Дрешър
Концертът е изискана форма на самоизтезание.
Хенри Милър
Ние със собствените си ръце построихме стена между себе си и слушателите. Нужно беше да бъдем по-скромни и да не изнасяме по стадионите концерти. Стадион от фанатици ти носи пари, но не носи разбиране на твоята музика.
Роджър Уотърс
Да, баща ми беше ненадежден пияница. Но той никога не е пропускал нито една от моите организирани игри, концерти, пиеси или пикници. Може да не ме е обичал перфектно, но ме обичаше толкова добре, колкото можеше.
Шърман Алекси
Концерти всяка вечер, автографи, автори, одобрения и т.н. Това не е истинският живот.
Ванила Айс
Парис Хилтън беше на наш концерт в Лос Анджелис, но си отиде, след първата песен. Ако ние сме вбесили Парис Хилтън, то значи ние правим нещо полезно.
Матю Белами
Защо нашите песни са толкова мрачни, а концертите ни празници? Понеже нашите песни ти помагат да минеш през тъмни времена, а концерта е да отпразнуваш това на следващият ден. Нашите концерти ти дават да разбереш, че ти не си сам. Така че, дайте да го отпразнуваме.
Тайлър Джоузеф
Всеки концерт трябва да бъде като последен, иначе е лъжа.
Юрий Шевчук
Аз бих искала да бъда рок звезда, солистка на група, ако не бях модел. Бих пътувала в автобуса със своята група и изнасяла концерти. Това е планът ми за следващият живот.
Кейт Мос
Тоалетната може не само да се промива с гореща вода и да загрява седалката, но и да пуска музика и да възпроизвежда цяла гама от звукови ефекти: шум на морето, шум на дъжд, плисък на вода с различна сила и налягане, птичи песни, вятър в короните на дърветата, буря на брега, освен това той предложи пълна колекция от концерти за цигулка на Моцарт.
Марион Пошман
Преди концерта артиста трябва да бъде зъл и гладен.
Николай Расторгуев
Представям се достатъчно добре, за да свиря в хора и да акомпанирам на певци, но не достатъчно добре, за да изнеса собствения си концерт. Ти нямаш емоцията, казва моят учител по пиано по руски. Свириш всичко правилно, педалите са прецизни, но свириш като робот, без болка или мъка, без щастие или радост.
Уайки Уанг
Всяка симфония, например, е соната за оркестър; всеки струнен квартет е соната за четири струни; всеки концерт - соната за солов инструмент и оркестър.
Арън Копланд
Единственият път, в който тя някога се чувстваше спокойна, беше на неговите концерти. Тогава тя можеше да седи спокойно, да го наблюдава и да засити сърцето си. В музиката му беше мястото, където той живееше и се възраждаше и където тя първо го беше обичала. И тя знаеше, винаги, винаги, когато беше там, че той свиреше за нея.
Вивиан Шотуел
Моите концерти не е нужно да се гледат, а чувстват.
Гакт Камуи
Изабел реши тази година да няма любовник и насочи енергията си, освен обичайните концерти и опери, към изучаването на френски и италиански и към проблемите на феминизма и суфражетството.
Джим Харисън
Еволюцията не е концерт по желание. Не можете да имате всичко.
Йорг Цитлау
Аз съм луда по четенето, но съвършено равнодушна към джаджите. Компютър използвам само за поръчка на книги и билети за концерти.
Кери Мълиган
Всички бяха свикнали с факта, че тя присъства на всички концерти и на всички музикални събития. Когато тя отсъстваше, беше ясно, че е заминала за Англия на лов, тъй като освен Брамс, тя имаше и други две страсти: лов и кучета.
Клаус Ман
Всеки път когато отивах да пия бях в търсене на нещо ново. Но всеки път беше едно и също. Събуждах се в някакво легло с някакъв човек, имах махмурлук и концерт вечерта. И истинате е, че той беше един и същ всеки път. Но сега животът е... доста интересен без алкохола.
Джеймс Хетфийлд
"Имам убийствени планове за след края на света." (Телевизионно интервю след концерта в Арена Армеец)
Лили Иванова
Пазарът е функция на цялата икономическа ситуация. Влагането на пари в изкуство е последната стъпка в една икономически развита държава и финансово стабилна система. Изобразителното изкуство е елитарно, това не е като да си купите билет за концерт. Купувате си оригинал, уникат, сумите са по-сериозни и не всеки може да си ги позволи. Лошото е, че в момент на финансова криза и богатите хора имат проблеми в бизнеса. Това неминуемо рефлектира върху пазара на изкуството.
Павел Тодоров
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща