Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грим"
Жените винаги мислят, че ако те имат моите обувки, моите рокли, моите фризьори и грим, това ще има същия ефект. Те не разбират нищо за магията, която е необходима. Не знаят, че аз не съм красива, а само се появявам такава в определени моменти.
Анаис Нин
Мисля, че роклята, прическата и гримът са решаващите фактори при проектирането на привлекателна персона и дават шанс на човек да подобри най-добрите си физически характеристики.
Вивиан Уестууд
Неуспешните връзки могат да бъдат описани като толкова много пропилян грим.
Мариан Кийс
Бебешките кърпички са чудесни за всичко! За изтриване на дупетата на бебетата, като средство за премахване на грим за очи, за избърсване на плота, за почистване на ръцете ми на летището, точно всичко.
Бетани Франкел
Независимо дали нося много грим или не, винаги съм същият човек отвътре.
Лейди Гага
Усмивката е най-добрият грим, който едно момиче може да носи.
Мерилин Монро
След грима дрехите правят човек. Вярвам в униформите.
Анди Уорхол
Не ме интересува дали като станете сутрин се миете, дали си слагате грим, дали си решите косата, но вие трябва да носите дрехи – ако искате да изглеждате различни.
Вивиан Уестууд
Емоционалният грим е по-важен от техническите умения.
Уорън Бъфет
Ето най-важното нещо, което трябва да разберете за апетита: Те не са причинени от слаба воля или лакомия. Гладът се предизвиква от биологичните свойства на самите храни. Тоест, някои храни имат химически грим, който ни кара да жадуваме по същия начин, по който наркотиците, алкохолът и тютюнът имат пристрастяващи компоненти.
Нийл Барнард
Наистина не съжалявам нито един от героите си. Държа героите си под ярка флуоресцентна лампа и питам "Кой си ти?" Не им правя грим и не им правя прически. Представят ми се такива, каквито са и тогава ги оставям да кажат каквото си искат. Обикновено те казват нещо твърде честно.
Отеса Мошфег
Вграден в човешкия грим е копнеж за "повече", което светът на ежедневния опит не може да възвърне.
Хюстън Смит
Когато някой ми каже, че изглеждам страхотно, казвам благодарност и след това споделям тайна: Не е дрехата или гримът; това е моята поза.
Денис Остин
Имаше време, когато нямаше литература. О, не мина много време. Да речем между десет хиляди и три милиона години. Време е земята да промени грима си три пъти, да отиде на театър два пъти, да отиде на кино пет пъти и да започне анализ.
Джорджо Манганели
Правило №2 Живота предлага само няколко шанса. Невероятно важно е първото впечатление. Не го губете напразно. Понякога удачният грим може да е по-удобен от магистърска степен. Да не говорим за добрият сутиен.
Дона Кауфман
Всяка жена може да бъде красива, ако се чувства комфортно в собствената си кожа. Дрехите и гримът нямат значение, основното е да блестиш...
Камин Мохамади
Без грим се чувствам като изрод.
Кейти Пери
Описването на отношенията на петте скандинавски народа помежду си е като да опишеш брака на някой друг. Никога не знаеш какво точно мислят тези хора един за друг и за какво говорят в края на деня, като премахват грима и мият зъбите си преди лягане.
Майкъл Бут
Рядко се обличаше и излизаше, но всеки път, когато идваше вечеря или коледната вечеря с другите служители на библиотеката, тя заставаше пред огледалото и молеше Джордж да й каже дали роклята е твърде къса или твърде дълга, независимо дали гримът й е наред и дали косата й изглеждаше разтревожена или твърде обикновена. Той винаги се усмихваше и й казваше, че изглежда красива, но тя не му вярваше. Сега щеше да му повярва – беше красива. Тя се надява Кейт да го осъзнае, преди да е навършила осемдесет и седем.
Либи Пейдж
Да правиш нещата както ги виждаш, да следваш сърцето си и душата си, това е чистата артистична целокупност. Няма значение дали косата е шест или шестдесет сантиметра дълга, дали на очите си имаш грим или не, дали рифовете са в една или друга тоналност, дали усилователите са Маршал или не, всичко това няма значение ако правиш нещо за правилната кауза, което за мен значи да го правиш за себе си!
Ларс Улрих
Не трябва да говориш, преди да си наясно както точно имаш да кажеш. Ето защо се чувствам неудобно, когато давам интервюта. Репортерите ме питат какво, според мен, трябва да направи Китай спрямо Тибет. На кого му пука какво мисля аз? Аз съм просто актьор! Дават ми сценарий. Играя. Това е. Тук съм, за да забавлявам хората. В крайна сметка, ако се замислите, аз съм един възрастен мъж, който си слага грим.
Брад Пит
Използвам грим само вечер, така щадя кожата си. Пък и без макиаж изглеждам по-свежа.
Евгения Калканджиева
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща