Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тръпка"
Щастието не е в самото притежание на парите. То се крие в радостта от постигнатото, в тръпката от творческото усилие.
Франклин Делано Рузвелт
Справедливостта е дума, пълна с тръпката от живота.
Анри Барбюс
Моето търпение изпитва ужасни тръпки от толкова дълго стоене на паметник.
Елизабет Браунинг
Аз съм на възраст, на която да си пъхнеш пурата в цигарето си е вече тръпка.
Джордж Бърнс
За мен да отида на ресторант и да хапна нещо, което е не само добро, но и напълно ново, е двойна тръпка. Удвояване на удоволствието.
Феран Адриа
Срещата със спортисти, които са най-добрите в света, е тръпка и до днес.
Фил Найт
Тези, които се гордеят с поддържането на подредено бюро, никога не познават тръпката да намерят нещо, което са смятали за безвъзвратно изгубено.
Хелън Екслей
Работата става тръпка тогава, когато ти толкова и се отдаваш, че чак забравяш коя дата е днес.
Шон Бийн
Получавам невероятна тръпка и удовлетворение от това да видя някой с издайническите бели слушалки на Епъл. Но постоянно ме преследват мисли за това дали е достатъчно добро? Има ли начин да го направим по-добро?
Джони Айв
Хакерите разбиват системите за печалба. Преди това беше за интелектуално любопитство и стремеж към знания и тръпка, а сега хакването е голям бизнес.
Кевин Митник
Филмите са деградирали до първоначалната си функция като карнавал за забавление - те не предлагат драма, а само тръпки.
Дейвид Мамет
Сега това е истински проблем - хората не знаят как да се радват на живота. Те искат хедонизъм, краткотрайни тръпки.
Марк Адамс
Тук ще бъде тръпката. Оргия на спомените на двама зрели мъже.
Мартин Валзер
Аз съм визуален мислител, търсещ тръпка и лесно се разсейвам. Виждам всичко, което пиша, и мисля, че това естествено се отразява на темпото на нещата.
Патрик Карман
Картинка. До такава степен ни е вградено това. Че двете дъги или кръгчета на нарисувани гърди могат да събудят спомен, температура, промяна, свиване на корема, тръпка в слабините. Сгъвам го. Преглъщам наполовина, не помръдвам за миг, дишам.
Питър Хелър
Не съм пристрастен към адреналина. За мен никога не е било тръпка. Аз съм просто човек, който обича предизвикателствата.
Феликс Баумгартнер
Животът е дар, тръпка от удоволствие и е също толкова добър за вас, колкото и за хлебарка. Независимо дали изпитвате трусовете в затвора или на свобода, количеството на въображението зависи от това как всяко парче от игралната дъска на живота преживява своите трусове.
Хасан Бласим
Една от най-големите тръпки в целия живот е да почувстваш Божията ръка, която работи чрез теб и да бъдеш част от работната реалност на църквата, ангажирана в движение, по-голямо от себе си.
Бил Хайбълс
Не забравяйте, че във всеки вид живот има жертви. Дори човекът, който избира безопасния начин, трябва да се откаже от тръпката. Въпросът е, че след като знаете какво искате, трябва да сте готови да пожертвате всичко, за да го получите.
Джон Алин
Донякъде е интересно, защото хакването е умение, което може да се използва за престъпни цели или легитимни цели, така че въпреки че в миналото хакнах от любопитство и тръпка, за да отхапя от забранения плод на знанието, Сега работя в областта на сигурността като публичен говорител.
Кевин Митник
Да живееш, значи да усещаш как бързо, как задъхано тече времето през тебе, как излита с горещото ти ускорено дишане, как ручи с потта през порите на кожата ти, как се оттича с парливите тръпки на умората вечер... как бие с учестения ти пулс.
Блага Димитрова
Човешкият мозък става все по-тежък. Побиват ме тръпки, като си помисля за това – та нали той ни кара да се държим гордо изправени!
Станислав Йежи Лец
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща