Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Наем"
Активизмът е наемът, който плащам за живота си на планетата.
Алис Уокър
Да се отдавате на негодувание значи да позволите на някого, когото презирате, да живее във вашата глава без да плаща наем за това.
Ан Ландърс
Направи нещо което наистина искаш и се надявай това да плати наема. Що се отнася до мен, това е успех.
Том Пети
Но за щастие на човечеството, чистите наеми на земята, под система от частна собственост, никога не могат да бъдат намалени от напредъка на обработката.
Томас Малтус
Баща ми цени таланта. Той разпознава истинските знания и умения, когато ги намери. Той е цветно сляп и неутрален по пол. Той наема най-добрия човек за работата, точка.
Иванка Тръмп
Хауърд Хюс може да си позволи лукса да бъде луд като човек, който не само се мисли за Наполеон, но и наема армия, за да го докаже.
Тед Морган
Всичко, което съм искала някога, е да мога да си плащам наема.
Бетани Франкел
Капиталът... наема на работа власта. Формата на това наемане се нарича "избори".
Борис Березовски
Услугата за обществото е наемът, който плащаме, за да живеем на тази планета.
Джоузеф Мъри
Знаеш ли, че мога да те дам под наем като примамка за ловци на патици?
Граучо Маркс
Трябваше да заложа дрехите си само за да платя наема.
Рей Чарлс
Хората може просто да решат: "Да, ще разнообразя портфолиото си. Ще живея под наем." Това е много разумно за много хора.
Робърт Шилър
Държавен служите: работник, който наема другите да изпълняват работа, за която са наели него.
Хърбърт Прокноу
Трябва да се създаде демократично управляван национален фонд за фракинг, може би подобен на този, който имат Норвегия и Аляска. Площите за сондажи трябва да се отдават под наем на компании чрез публичен търг, със или без субсидии, а нарастващият дял от печалбите над договорената горна граница трябва да се депозира в националния капиталов фонд.
Гай Стендинг
Корпорациите и финансистите са използвали нарастващото си влияние, за да подтикнат правителствата и международните организации да изградят глобална рамка от институции и регулации, които дават възможност на елитите да максимизират доходите си от наеми.
Гай Стендинг
Контролът върху наемите в някои западни страни представлява може би най-лошият пример за лошо планиране от страна на правителствата, лишени от смелост и визия.
Гунар Мюрдал
Помислете колко неудобно ще бъде, ако някога се сблъскаме! Ще трябва да наема подвижен фургон, за да ви върна подаръците.
Джийн Уебстър
Прекарвам много време в изграждането на екипи и в двата бизнеса - както в организацията на Тръмп, така и в моя собствен, и обмислям кого да наема, за да допълни екипа и да ни позволи да постигнем най-добре целите си.
Иванка Тръмп
Всъщност не се смятам за имигрант, защото съм роден французин; Винаги съм говорил езика. Никога не съм имал чувството, че съм чужденец. Имах голям късмет: дойдох във Франция и имах достатъчно пари да уча и да наема студио. Така че за мен не беше трудно.
Лейла Слимани
А знайно е адвокатът какво е: адвокатът е съвест под наем.
Фьодор Достоевски
Писателите строят замъци във въздуха, читателите живеят в тях, а издателите плащат наема.
Максим Горки
А аз като отидох на среща с нея (Весела Лечева, председател на ДАМС), тя каза, че си чака наема. Ние дори да берем парите по дърветата, ще трябва цял ден да ги берем, за да набавим необходимите средства.
Александър Гарибов
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща