Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дроб"
Те лежаха там за няколко секунди, на тъмно, занапред, слушайки страхотния часовников механизъм на сърцата и белите си дробове и се обичаха.
Майкъл Шейбон
Нация, която унищожава почвите си, унищожава себе си. Горите са белите дробове на нашата земя, пречиствайки въздуха и давайки свежа сила на нашите хора.
Франклин Делано Рузвелт
Сутринта беше по-черна от белите дробове на пушач.
Лари Нивън
Ако имахме говорещ черен дроб, нямаше да имаме нужда от общество на анонимните алкохолици.
Чарлз Буковски
Нашите предци, когато се канеха да построят град или военен пост, принасяха в жертва част от добитъка, който обичаше да се хранят на предложеното място, и изследваха черния им дроб. Ако черният дроб на първите жертви е бил тъмен или необичаен, те са принасяли в жертва други, за да видят дали грешката се дължи на болест или храната им. Те не са започнали да строят отбранителни съоръжения на място, докато не са направили много такива изпитания и са се убедили, че добрата вода и храна са направили черния дроб здрав и твърд, като здравословното състояние е тяхната основна цел.
Витрувий
В процеса на метаболизиране захарта отнема на тялото ви ценни хранителни вещества... Захарта също така инхибира производството на ензими, необходими в процеса на детоксикация в черния дроб.
Ан Луис Гитълман
Роден съм с музиката вътре в мен. Музиката бе една от моите части. Също като ребрата ми, бъбреците, черния дроб, сърцето. Също като кръвта ми. Напираща сила беше вече в мен, когато изгрях на сцената. Това беше необходимост, също както храната или водата.
Рей Чарлс
Нямате свободна воля, когато имате рак на белия дроб.
Бил О'Райли
Ако сте мислещ човек, черният дроб е интересен, но нищо не е по-интригуващо от мозъка.
Вилаянур Рамачандран
Черният дроб е моята най-мразена храна номер едно. О, Боже, аз се разболявам, като говоря за това!
Гай Фиери
Но не е ли ясно: блаженството и завистта - това са числител и знаменател на дроб, наречена щастие.
Евгений Замятин
Татко беше диагностициран с рак на белите дробове, когато бях момче. От този момент нататък той живееше в страх, че смъртта е точно зад ъгъла, и той започна да ме програмира да работя усилено и да нося някакви пари.
Марко Пиер Уайт
Йога контролът на дишането се практикува, за да повлияе на нашето мислене. Белите дробове съответстват на предния ни мозък и могат да повлияят на съзнанието ни.
Мичио Куши
Както научих от минали глави, важно е да се опитате да останете в главата, в която сте, и да й се наслаждавате, докато трае. Не се тревожете постоянно къде ще ви отведе тази стъпка - да живеете в потенциалното бъдеще. Като добра храна. Като ястие от добър готвач. Не искате да се чудите какво следва, докато ядете гъши дроб.
Нийл Патрик Харис
Целта на страха, очевидно, е да ви помогне да се измъкнете - което и става. Ако пулсът ви се ускори, има повече изпомпване на кръв, така че можете да използвате тази кръв, за да подхранвате мускулите си, за да избягате. Кислородът се изпраща до белите дробове, за да можете да бягате бързо. Разширените зеници ви помагат да виждате в тъмното. Всичко това подготвя тялото ви да се бори или да избяга.
Сай Монтгомъри
Горите са белите дробове на нашата земя.
Франклин Делано Рузвелт
Димът от марихуана, който потребителите вдишват и се опитват да задържат в белите си дробове възможно най-дълго, също съдържа 50 до 70 процента повече химикали, причиняващи рак, отколкото цигареният дим.
Франсис Йенсен
Знанието и въображението са спасителният пояс и допълнителният бял дроб за дишане извън стените на опетнената реалност.
Хасан Бласим
Можем да харчим безброй пари за война и омраза, но не можем дори да запасим средствата, за да спасим белите дробове на нашата планета.
Греъм Хенкок
Тъй като пилатес изисква от вас да притискате корема към гръбнака си, не искате да позволите на долната част на корема да се закръгли и да натисне, когато въздухът влезе в белите дробове. Вие също не искате тази коремна ключалка да ви принуждава да дишате плитко. За да дишате правилно, трябва да разширите гръдния си кош, предимно през средния си гръб.
Денис Остин
Въпреки че усвоявате малко холестерол от консумацията на животински продукти - растенията не съдържат такива - вашият собствен черен дроб прави по-голямата част от холестерола в тялото ви от нулата, независимо от това колко холестерол ядете.
Ерик Уестман
Плодовете са най-здравословният плод, който предлага потенциална защита срещу рак и сърдечни заболявания, повишава имунната система и действа като пазач на черния дроб и мозъка.
Майкъл Грегър
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща