Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръст"
Величието на народа на е се измерва с неговата численост, както и величието на човека не се измерва с неговия ръст; единствено като мярка може да служи неговото умствено развитие и неговото нравствено ниво.
Виктор Юго
Защо се случва така, че мъжете с по-нисък ръст имат по-голям кураж от онези с по-висок?
Джон льо Каре
Но що се отнася до мен, императоре, природата не ми е дала ръст, възрастта е помрачила лицето ми и силата ми е увредена от лошо здраве. Ето защо, тъй като тези предимства ме провалят, ще спечеля вашето одобрение, както се надявам, с помощта на моите знания и моите писания.
Витрувий
Някога се стеснявах от своя ръст, но после си помислих: "По дяволите на всичко това, че аз съм Хари Потър"!
Даниел Радклиф
Ръста на благосъстоянието на обществото достига своят максимум, а разпределението на ресурсите е оптимален тогава, когато в обществото се създават условия за реализация на всеки проект, ако той нищо не влошава, на никого не нанася ущърб, подобрявайки положението даже и на един човек.
Вилфредо Парето
Докато самите жени не отхвърлят стигмата и не отказват да изпитват срам за начина, по който другите се отнасят с тях, те нямат надежда да постигнат пълен човешки ръст.
Джърмейн Гриър
Възрастта се определя от личният ръст, а не от преживяните години.
Кейт Бланшет
Икономическият ръст в страната е неизбежен, като слънчевия изгрев.
Борис Немцов
Чистият разум и свежите идеи - ето истинската благодатна почва за ръст на доходите, а вдъхновението е най-добрата мотивация за успешният бизнес.
Дейвид Рокфелер
Ръстът предполага разрушение. Не можеш да приготвиш омлет без да счупиш яйца.
Айн Ранд
В световен мащаб производствените работни места намаляват, просто защото ръстът на производителността изпревари ръста на търсенето.
Джоузеф Стиглиц
Защо не направиш хартиен човек в истински ръст, закачиш касетофон към него, който редовно да казва "АЗ", и я забучиш в задния си двор, така, че да ти напомня какво си ти!
Карлос Кастанеда
Овцевъдството е силно субсидирано във Великобритания. Без субсидиите зелената паша в долината на река Ексе щеше да изчезне. Красивият селскостопански пейзаж, с който британците са толкова горди, внимателно обгрижвани от времето на Будика, ще бъде заменен от естествен прираст. Най-вероятният ръст е развитието на недвижимите имоти.
Патрик О'Рурк
Братята му можеха да го дразнят за ръста му или за броя на белезите, които събираше по тялото си. Можеше да приеме шегата, когато казаха, че ще умре, без никога да спечели честен мач по борба. Но темата за Бетин все още беше твърде умна. Представяше си, че винаги е с нея. Сега, когато затвори очи, му беше трудно да си представи нещо друго.
Шанън Хейл
Нашите хора се раждат малки, след това растат и растат големи, понякога дори много, много големи, като баскетболисти. Те живеят, живеят, после в крайна сметка отново стават малко по-малки на ръст. Тук идва смъртта. И те няма.
Аксел Хаке
Веднъж Толкин каза, че самият той е истински хобит във всичко, с изключение на ръст.
Дейвид Дей
Много от новите публични компании са в състояние да отчетат година или две силен ръст на продажбите на малка база, но растежът им почти винаги се забавя с течение на времето, благодарение на това, което инвестиционните специалисти наричат "законът за големите числа".
Алекс Беренсън
Промяната е УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ. Промяната е РЪСТ. Промяната е ДВИЖЕНИЕ. Промяната е ВЪЗМОЖНОСТ.
Джефри Гитомър
Растежът изобщо не е централен, защото се опитвам да управлявам тази компания така, сякаш тя ще бъде тук след сто години. И ако вземете мястото, където сме днес, и добавите 15% ръст, какъвто трябва публичните компании да имат, за да запазят стойността си своите акции, след 40 години щях да бъда многомилионна компания. Което е невъзможно, разбира се.
Ивон Шуинар
Втори закон на духовно-финансовият ръст: Бог обича бедняците, но това не означава, че той ви задължава да летите във втора класа.
Кристофър Бъкли
Никога не бих могла да увисна на нечия шия. Пречи ми ръстът.
Анна Герман
Двойно увеличение на заплатите на медиците. Това е моето обещание към всички лекари, сестри и санитари. И ще го изпълня! Както изпълних ангажимента си за двоен ръст на учителските възнаграждения, за което осигурихме близо 1,4 млрд. лв. През последната година и половина медиците са нашата армия срещу вируса. Армия, с която победихме и минахме през пандемията най-леко. Но слаби генерали рискуват спокойствието и на медиците, и на хората със своето престъпно безхаберие за ваксинацията.
Бойко Борисов
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща