Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Футболист"
Футболиста никога не трябва да забравя за любовта към играта. Много обичат този клуб, който им плати повече. Повечето пари ще погубят футбола.
Пеле
Когато се пенсионирах през 2006, останах още две години в Англия. Останах, защото исках да бъда в Англия, без да съм футболист, без ритъм. Исках да се насладя на града.
Денис Бергкамп
Винаги съм бил решен да успея като футболист, но ако нещата не бяха потръгнали, може би щях да последвам баща си в строителната индустрия.
Стивън Джерард
Сега съвременните икономики имат много ефективен механизъм за решаване дали заплатите наистина са твърде високи: това се нарича свободен пазар. Така се определят заплатите на повечето хора, в края на краищата, включително тези на бейзболистите от главната лига и европейските футболисти.
Джеймс Суровецки
Обсебен съм от футбола. В детството си мечтах да стана знаменит футболист, но на една от тренировките си счупих кракът. Ако бях кон, трябваше да ме застрелят...
Антонио Бандерас
Аз станах футболист веднага след като се родих.
Дейвид Бекъм
Как е възможно да свържете футбола и расизма, ако един от най-великите футболисти в историята се явява Пеле.
Роберто Карлош
За мен не е изненада, че и Диего Марадона, и Лионел Меси, които се смятат за най-великите футболисти в света, са аржентинци, въпреки че мога да посоча много повече бразилски футболисти, отколкото аржентинци. Ето накратко разликата между тях.
Рууд Гулит
Най-добрият футболист за цялата история, по мое мнение се явява Зинедин Зидан. Той е просто великолепен.
Уейн Руни
Нямам навик да имам конфликт с футболистите. Да, споря с тях, а спорът се явява най-важната част от комуникацията.
Карло Анчелоти
Най-лошата част от работата на футболиста? Интервюто.
Лионел Меси
Ние където можехме да се осерем, се осрахме... Вижте, аз не знам защо така ме нападат. Накрая обаче като кажа край и ще видим как ще се оправят. Скоро разговарях със собствениците на Миньор (Перник) и ги питах колко пари дават на тези футболисти, за да играят и да се представят по този начин. Оказа се, че в Миньор футболистите получават четири пъти по-малко, отколкото взимат нашите играчи. Направете си сметка. Вижте ги само как играят тези момчета, а вижте ни нас.
Тодор Батков
През второто полувреме защитниците на "Детройт" се бяха залепили за Леброн като фолкпевици за футболист.
Иво Иванов
Едва ли в предизборната надпревара ще помогне и напливът от певци и футболисти в предизборните листи. Ако тези всеобщи любимци влязат в политиката, освен без хляб почитателите им може да останат и без зрелище.
Минчо Коралски
"Ами трябва да...от миналото да ни напомнят футболистите, че са ги победили...Закъснях с промените. Видя се влизането на тези двамата (б.р. Благо Георгиев и Янков) и на следващия третия (б.р. Христо Йовов). Трябва да благодаря на Жоро - вратаря, който спаси дузпа и още 1-2 гола." - след равенството 1:1 в евроквалификационен мач срещу Албания в Тирана; 17.10.2007.
Димитър Пенев
"Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите” (коментар за бившия играчна Нафтекс Момчил Желев)
Димитър Пенев
Брат ми Стефано също играеше футбол, при това доста добре. Дори стигна до юношеския състав на Сампдория, по това време един от грандовете в италианския футбол. По едно време той реши, че не иска да става професионален футболист и се захвана да учи. Днес му се възхищавам за това решение. Не знам колко деца на неговата възраст и с неговия талант биха направили като него. Аз нямаше да мога.
Алесандро Дел Пиеро
Парите не са важни за мен. Това не ми помага да подобря своите игрови качества. Това може да направи само всекидневната трудна тренировка. Като благодарност за доверието, което Ювентус ми оказа, се надявам да спечеля до 2000 г. европейската купа. С националния отбор бих желал да стана европейски или световен шампион. Лично пък се стремя към Златната топка за футболист на годината в Европа или титлата Най-добър футболист за годината във света. По тази причина мисля, че съм си заслужил напълно парите.
Алесандро Дел Пиеро
"Единственото място, където нещата не куцат, е футболният съюз. Някои футболисти куцат, но не и БФС."; март 2004.
Иван Славков
Нашите футболисти са на тяхно разположение. Ще се съгласим не само на допинг проби. Ако искат, и проби за паразити да ни вземат. Нека поискат и секрети. И това ще им дадем.
Венцеслав Стефанов
Ако и моите футболисти мислеха като Веско Топалов (бълг. шахматист, световен шампион; б.р.), работата щеше да е друга."
Христо Стоичков
"Радио "Гонг": Шведските футболисти играят силно в Шампионската лига. Това притеснява ли ви?
Христо Стоичков
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща