Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Туитър"
Офисът ми е в Туитър. Не туитвам себе си - поне не умишлено, но вероятно трябва да го направя.
Тони Блеър
Сега изпращаме имейли, туитваме и пишем толкова много, че едно телефонно обаждане идва като нова изненада. Получавам текстови съобщения на мобилния си телефон през целия ден и той звучи, за да ме предупреди, че някой ми е изпратил съобщение във Фейсбук или отговор или директно съобщение в Туитър, но рядко звъни.
Сюзън Орлийн
Туитър е вашият прозорец за уместност, но Фейсбук е вашата начална страница за социалната мрежа.
Брайън Солис
Аз мисля, че Туитър е толкова уникален, че ние трябва да останем независими.
Джак Дорси
Благодарение на туитър научавам за революциите в Близкия изток чрез арабски активисти и писатели, не само от американски чуждестранни кореспонденти.
Джейкъб Уайсбърг
Туитър искаше да стане по-егалитарна правосъдна система, но вместо това се превърна в драконовска.
Джон Ронсън
"Дигифрения" е наистина опитът да се опитваш да съществуваш в повече от едно въплъщение на себе си едновременно. Там е вашият профил в Туитър, има вашият профил във Фейсбук, има вашата пощенска кутия за имейли. И всички тези видове множество екземпляри на вас работят едновременно и паралелно.
Дъглас Рушкоф
Мога да вляза в LinkedIn и да потърся мрежови инженери и да изляза със списък със страхотни цели за фишинг, защото те обикновено имат администраторски права в мрежата. След това влизам в Туитър или Фейсбук и ги подмамвам да направят нещо и имам привилегирован достъп.
Кевин Митник
Туитър почина, когато компанията ми забрани достъпа до платформата си. Знам, че звучи егоистично. Но помнете какво казах току-що. За всичко съм прав.
Майло Янопулос
Дайте на човек риба и той ще яде един ден. Дайте на човек Туитър, и той ще забрави да яде и ще умре от глад.
Анди Боровиц
Понастоящем Туитър се оценява на 8 милиарда долара или 1 долар за всеки час, който е пропилял.
Анди Боровиц
Получаването на новините ви от Туитър е все едно да попитате котка за упътване.
Анди Боровиц
Ако Марк Твен имаше Туитър, той би бил невероятен в това. Но вероятно нямаше да стигне до писането на Хъкълбери Фин.
Анди Боровиц
Аматьорът има дълъг списък от страхове. Близо до върха са две: самота и тишина. Аматьорът се страхува от самотата и тишината, защото трябва на всяка цена да избегне гласа в главата си, който би я насочи към нейното призвание и нейната съдба. Така че тя търси разсейване. Аматьорът цени плиткостта и избягва дълбочината. Културата на Туитър и Фейсбук е рай за аматьорите.
Стивън Пресфийлд
Както знаете, получавам много злоупотреби в Туитър. И докато съм в чужбина на тренировъчен лагер, тренирам три пъти на ден, често по два часа, и нямам време да отговарям на всички хора, които задават въпроси.
Тайсън Фюри
Всъщност наистина обичам Туитър - преди се чувствах ядосана и обидена, когато хората ме критикуваха или предаванията, но сега не го приемам твърде сериозно. Това, което харесвам е, че има страхотна директна връзка с феновете.
Шонда Раймс
Туитър представлява колективно сътрудничество, което показва нашата способност да свързваме несъзнателно сродни гласове чрез преживяванията, които ни движат. Като такъв, Туитър е човешки сеизмограф.
Брайън Солис
Ние надценяваме несъществени неща като по-хубава кола или къща или дори нематериални неща като броя на нашите последователи в Туитър или начина, по който изглеждаме на снимките ни във Фейсбук. В резултат на това пренебрегваме дейности, които са наистина важни, като прекарване на време с любимите ни хора, подхранване на духа ни или грижа за здравето ни.
Грег Маккюън
Когато хората идват в Туитър и искат да изразят нещо в света, технологията избледнява. Те просто пишат съобщение и те знаят, че хората ще го видят.
Джак Дорси
Туитър е светът.
Джак Дорси
Светът извън Туитър беше страхотен. Аз чета книги. Свързах се отново с хора, които познавах от реалния живот и се срещнах лично с тях за питие. След това се върнах към Туитър.
Джон Ронсън
Моят идеален свят бяха първите дни на Туитър, където всички бяха любопитни един към друг и всички го виждаха като един прозорец в живота на хората, където можем да бъдем състрадателни, любопитни и съпричастни и да си разказваме тайни.
Джон Ронсън
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща