Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уикенд"
Първоначално никой няма да ви плати за планиране на експедиция: трябва да работите в кръчми през уикендите, за да можете да платите сметките за газ. Присъединих се към Териториалната армия, която ми плащаше, когато идвах да тренирам нощи, както и жена ми.
Ранулф Файнс
Никога не трябва да се влюбвате в собствените си изрезки от пресата, защото в природата на звяра е същите журналисти, които ви изграждат между понеделник и петък, да ви съборят за забавление през уикенда... Навикът на семейството ми да живее в миналото ми изглежда патологично, дори опасно. Ако цялото величие е в миналото, какъв е смисълът от бъдещето?
Стивън Картър
Когато срещна някой мъж, се питам 'Това ли е мъжът, с който искам децата ми да прекарват уикенда си?'
Рита Ръднър
Уикендите са свещени за мен. Те са идеалното време за почивка и прекарване на времето със семейството и приятелите.
Маркус Самуелсон
Винаги съм смятал, че уикендът е свята традиция, уважавана от добрите хора навсякъде. Не и в Уексфорд.
Маурийн Джонсън
Почти всеки уикенд, аз и съпругата ми водим разговор да живеем в страната. Предполагам, че това е свързано с остаряването и чувството, че искам да хвърля някои от нещата, които съм правил през последните 20 години, и да се върна към корените си.
Андрю Моушън
Отказах се от имейла. Е, почти. През уикенда настроих едно от онези съобщения за автоматичен отговор, като информирах моите кореспонденти, че повече няма да проверявам имейлите си и че вместо това те биха искали да се обадят или пишат, както правехме в старите времена.
Том Ходжкинсън
Дълги уикенди на фестивали, кратки седмици у дома, през цялото лято: сега това със сигурност е за предпочитане пред огромните разходи и главоболие на ядрената семейна почивка на слънце?
Том Ходжкинсън
Не позволявайте на съвършеното да бъде враг на доброто. Спуснете летвата. Всъщност прекарването на десет минути в разчистване на един рафт е по-добро от фантазията за прекарване на уикенд в почистване на мазето.
Гретхен Рубин
Когато получавам възможност да си направя любимата закуска през уикенда, често избирам да правя палачинки.
Маркус Самуелсон
Аз съм запален бегач и играя футбол всеки уикенд, но също така трябва постоянно да гледам какво ям и винаги мисля как да балансирам храненията си.
Маркус Самуелсон
Любителите на ангажимента ще се страхуват да правят планове за следващия уикенд, да не говорим за шест месеца след това!
Матю Хъси
Почивката през уикенда започна с обичайното негодувание и продължи с полупотиснат лош хумор. Вината, разбира се, беше негова. Беше по-готов да нарани чувствата на жена си и да лиши дъщеря си, отколкото да причини неудобства в пъб бар, пълен с непознати. Искаше му се да има един спомен за мъртвото му дете, който да не е опетнен с вина и съжаление.
П. Д. Джеймс
О, бих искал да бъда на мястото на Дон Жуан за един уикенд. Не че някога съм бил достатъчно красив, за да бъда Дон Жуан.
Патрик Марбър
Един хирург може да иска да бъде най-добрият хирург в Манхатън, но в Лонг Айлънд през уикенда изобщо да не го интересува как е на тенис кортовете или на масата за пинг-понг. Дори да изключите конкурентоспособността си, когато е подходящо, когато другите хора не са конкурентни, да разпознаете това социално обстоятелство и, разбирате ли, да го охладите. Това е изключително важно конкурентно умение.
По Бронсън
Съпругата ми Стейси ме накара да отида на сватба миналия уикенд... Ако не беше тя, щях да бъда щастлив.
Стефан Пастис
Печалбите трябва да се оценяват като морални или неморални според това как са спечелени и как се разпореждат с тях. Без нов барометър оставаме със стария барометър – печалба заради самата нея, независимо дали е устойчива или в крайна сметка разрушителна. Но в рамките на един седемдневен уикенд, когато се използва резервоар от талант, бъде намерено призвание, създадено е истинско, добре закръглено определение за успех, хората може да осъзнаят, че работят не за парите, а буквално за и върху себе си. И какво освобождаващо осъзнаване е това.
Рикардо Семлер
Само глупакът носи работа вкъщи. Мъдрият човек, от друга страна, отделя уикенда, за да работи с него. Факт е – и учените със сигурност ще го докажат - ако в един мрачен понеделник донесете няколко хубави неща от уикенда си, ефективно и много умело ще удължите свободното си време.
Томи Яуд
Този уикенд отидох на кино с пистолет. И изненада, изненада, не убих никого!
Глен Бек
...алкохолиците през уикенда са социално зависими индивиди, които пият, когато излизат с приятели, за да станат изкуствено и за кратко това, за което мечтаят - смели, надеждни и весели хора.
Даниел Естулин
Когато правиш нещо за първи път, не знаеш, че ще свърши работа. Прекарвате седем или осем години, работейки върху нещо и след това го копирате. Трябва да бъда честен: първото нещо, което мога да си помисля, всички онези уикенди, които можех да прекарам вкъщи със семейството си, но не. Мисля, че е кражба и е мързелива.
Джони Айв
Някои дни се чувстваха по-дълги от другите. Някои дни се чувстваха като цели два дни. За съжаление тези дни никога не са били дни уикенд. Съботите и неделите ни преминаха наполовина от нормалния работен ден. С други думи, няколко седмици имах чувството, че работим десет поредни дни и имаме само един почивен ден.
Джошуа Ферис
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща