Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Летище"
Щастието всъщност се намира в прости неща, като например разкарването на племенника ми из острова с велосипед или виждането на звездите през нощта. Отиваме в кафенета или виждаме как самолети кацат на летището.
Андреа Хирата
Бебешките кърпички са чудесни за всичко! За изтриване на дупетата на бебетата, като средство за премахване на грим за очи, за избърсване на плота, за почистване на ръцете ми на летището, точно всичко.
Бетани Франкел
Целият човешки живот може да бъде намерен на летище.
Дейвид Уолямс
Току-що се връщам от много приятна разходка: Заведох тъща си на летището.
Хени Янгмен
Разликата между богати и бедни се увеличава драстично. На летището в Кайро има хангар за частни самолети, милиардерите са в списъка на Форбс, а годишният доход на глава от Египет е две хиляди долара. Как можеш да поддържаш това?
Мохамед ел Барадей
Всеки път, когато вземете влак, влезте в колата си, влезте в търговския център, отидете на летището - всеки път може да се случи нещо. Така работи тероризмът.
Аян Хирси Али
Ако отидете в кафене или на летището и използвате отворена безжична връзка, бих използвал VPN услуга, за която бихте могли да се абонирате за 10 кинта на месец. Всичко е криптирано в тунел за криптиране, така че хакерът не може да подправи вашата връзка.
Кевин Митник
Ще преследваме терористите навсякъде: на летището - на летището, така че ще ме извините, ако ги хванем в тоалетната - ще ги накиснем в тоалетната, накрая. Всичко, въпросът е окончателно приключен.
Владимир Путин
Споделянето на стая с труп е малко по-различно от това да бъдеш сам в стая. Те са същата компания като хората срещу вас в метрото или в салоните на летището, там, но не и там. Очите ви продължават да се връщат към тях поради липсата на нещо по-интересно за гледане и тогава ви става лошо да се взирате.
Мери Роуч
Ако чакате специален повод, за да осъществите следващото си пътуване, помислете за следното: Денят, в който слезете от дивана и се насочите към летището, това е специалният повод.
Патриша Шулц
Ако има такова нещо като брак, то се случва много преди церемонията: в кола на път за летището; или когато сивата спалня се изпълва със зазоряване, единият любовник наблюдава другия; или докато двама непознати стоят заедно под дъжда без автобус в полезрението, с ръце, натежали с пазарски чанти. Тогава не знаете. Но по-късно осъзнаваш - това беше моментът. И винаги без думи.
Саймън ван Буй
Летищата се нуждаят от идентичност, основна зала, която определя достойнството на пространството и позволява на хората да се движат безпроблемно през спомагателните им части.
Сантяго Калатрава
Кипя от унижението на проверките за сигурност на летището.
Том Ходжкинсън
Ако случайно ме срещнете на летището в Казабланка или на лодка, плаваща от Танжер, ще ме помислите за самоуверена, но не съм. Дори сега, на моята възраст, се страхувам, когато преминавам граници, защото ме е страх да не разбера непознатите.
Фатима Мерниси
Това е проблемът с летенето: винаги трябва да се връщаме на летищата. Благодаря колко забавно би било летенето, ако не се налагаше да се връщаме на летищата.
Хенри Минцбърг
На летището в Дамаск тя беше унижена от това, което се предполагаше, и когато се върна у дома, се почувства ядосана заради това, което би могла да бъде.
Азар Нафизи
На 13 ноември 2005, когато летях в Москва от уикенд, бях спрян на летище Шереметиево, задържан за 15 часа, депортиран и обявен за заплаха за националната сигурност.
Бил Браудър
Подобно на много хора, аз се моля за болен роднина или подобни неща, но не се моля да направя следващата си връзка с полета на летището. Намирам молитвите преди спортни състезания да са безчувствени и някак унизителни, поне когато някой се моли да победи другия отбор или нещо подобно.
Джеймс Карвил
По същия начин, по който има смисъл проверяващите на летището да проверяват допълнително баща ми всеки път, когато лети, защото кожата му е кафява и първото му име е Мохамед?
Крис Грабенстайн
Никога не мога да бъда това, което бях. Мога просто да я гледам със съчувствие, разбиране и известна доза страхопочитание. Отива тя с раница и се насочва към метрото или летището. Тя направи всичко възможно с очната си линия. Тя научи нова дума, която иска да изпробва върху вас. Тя се разхожда. Тя го търси.
Лена Дънам
След като националите нямат стадион, ще дойдат да играят ето тука на летището в София.
Иван Славков
Най-голямата илюзия е, че държавата може да не управлява отрасъла и собствеността си, и въпреки това туризмът да се развива. Пътищата, летищата, природните паркове, културно-историческото наследство - това са само част от важните предпоставки и елементи на туристическия продукт, но на практика държавата не инвестира в собствеността си.
Поли Карастоянова
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща