Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поща"
Наскоро разбрах, за какво е нужна електронната поща. За да можеш да общуваш с тези, с които не искаш да разговаряш.
Джордж Карлин
Идеята за образованието е толкова обвързана с училища, университети и преподаватели, че мнозина предполагат, че няма друг начин, но образованието е достъпно за всеки в рамките на обсега на библиотека, поща или дори павилион за вестници.
Луис Л'Амур
Електронната поща е карикатура на кореспонденция.
Марио Варгас Льоса
Този, който до съвършенство овладее електронната поща, ще бъде милионер в двадесет и първи век.
Бил Гейтс
Ако не бях художник, аз едва ли бих работил в поща или на осемчасова длъжност. Мисля, че щях да бъда измамник. И през целия ми живот щях да бягам от хората на департамента по икономически престъпления.
Куентин Тарантино
Джим Хенсън беше единствената поща за фенове, която писах, когато бях малко дете.
Нийл Патрик Харис
Обичам читателска поща и я чета, но няма да чета омразна поща.
Айлет Уолдман
Хората вече забравят колко полезност получават от интернет - колко полезност получават от електронната поща, колко полезност получават дори от прости неща като брошури онлайн.
Джеф Безос
Всички знаем усещането да се предадем на вградените пристрастия на нашите устройства. Оставяме мобилните си телефони да ни извествяват всеки път, когато има входящо съобщение, и проверяваме електронната си поща, дори когато най-добре обръщаме внимание на това, което се случва около нас в реалния свят. Пишем текстови съобщения по време на шофиране.
Дъглас Рушкоф
Входящата ви поща е малко като машина за рулетка в Лас Вегас. Знаеш ли, просто го проверяваш и проверяваш и от време на време има някаква сочна малка част от наградата, като трите четвърти, които се появяват върху еднорък бандит. И това ви кара да се връщате за още.
Дъглас Рушкоф
Помните ли, когато тези компактдискове от AOL идваха по пощата почти всеки ден? Компанията се смяташе за вездесъща, непобедима. Бившият изпълнителен директор на AOL Стив Кейс беше не по-малко гений от Марк Зукърбърг.
Дъглас Рушкоф
Интернет икономисва пари, интернет икономисва време. Но той убива отношенията. Помня, че когато живях в малък град и пощата там беше място за общуване. У дома нищо не се доставяше, понеже сутрин хората отиваха, взимайки кореспонденцията, общуваха.
Ноам Чомски
Не мога да разбера защо не получавате никаква поща от мен. Може би защото не съм писал.
Граучо Маркс
Получавам известно женско внимание от феновете, но най-вече това са хора, които искат съвет за ситуация с бившия им или техен приятел, така че не всичко е любовни писма и фен поща!
Матю Хъси
Антъни Тролъп вярваше, че е ненужно - и непрепоръчително - да се пише повече от три часа на ден. Той се превърна в един от най-великите и плодотворни писатели в историята, докато работеше на пълен работен ден в британските пощи. Ставаше в пет и половина, подсилваше се с кафе и прекарваше половин час в четене на работата от предишния ден, за да може да говори с правилния глас. След това пишеше два часа и половина, следейки времето с часовник, поставен на масата. Той се принуждаваше да изготвя една страница от 250 думи на всеки четвърт час.
Рой Баумайстър, Джон Тиърни
Бих искал да имам силата да спра да се събуждам в 3 часа сутринта всяка вечер, за да проверя електронната си поща.
Стенли Бинг
В Лос Анджелис виждам хора, които винаги са в колите си и винаги карат. Насърчавам ги да ходят повече - ходете до пощата, ходете на обяд. Дори да е на 10 минути пеша, това е толкова добре за вас.
Денис Остин
Готова е да поздрави пощальона, като винаги отваря вратата, за да приеме пощата си, сякаш пощенската й кутия е запечатана.
Джуди Астли
Най-щастливите моменти в живота са, когато сте толкова обзет от поток емоции, че дори не ви хрумва да проверите пощата си.
Ерик Каплан
Като началник на пощата той изпращаше писма вкъщи със странни дати, като 35 септември 1960.
Карл Хофман
Телевизията в много отношения е пасивна медия: хората получават информация, без реално да обменят идеи с другите. За разлика от тях, Интернет може да бъде активна среда, позволяваща на хората да използват електронна поща, дискусионни групи и дори уеб сайтове, за да се ангажират един с друг.
Кас Сънстейн
Сънищата са като писма от Бог. Не е ли време да отговориш на пощата си?
Мари-Луиз фон Франц
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща