Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Преимущество"
Най-голямото преимущество на лекаря е в това, че не е длъжен да следва собствените си съвети.
Агата Кристи
Ако всички измамници знаеха преимуществото на честноста, заради изгодите биха престанали да мамят.
Бенджамин Франклин
Жените имат незаконно преимущество пред мъжете: там където е безсилен умът, те могат да пуснат в ход глупоста.
Юл Бринър
Казвам на синовете си, че в детството си имахме преимущество, от което те са лишени. Аз съм се родил в ужасна нищета. Нямах накъде да се движа, освен нагоре.
Кърк Дъглас
Слабите хора обичайно се хвалят с преимущества, които е способен да им даде само късмета.
Коко Габриел Шанел
В сражението самò по себе си численото превъзходство не дава преимущество. Не трябва да се тръгва на атака, опирайки се само на голата военна мощ.
Сун Дзъ
Неведението е великото преимущество на детсвото.
Стефан Цвайг
Едно от най-редките и ценни достижения на човешкият разум е умението да привежда в порядък своите мисли. Огромно преимущество! Аз го притежавам. А вие?
Уилки Колинс
Да владееш инициативата означава да имаш определено преимущество.
Хосе Раул Капабланка
Някак си безсмъртието се счита за преимущество във вампирският живот, но аз лично не виждам в безсмъртието нищо добро. Неуязвимостта уморява всекиго. Безсмъртието идва ръка за ръка със самотата, а аз, макар и да обичам да съм сам, съм привикнал да се наслаждавам на естественият ход на събитията. На мен ми харесват промените, и за мен би било мъчително да остана на място, в място без да се движа напред.
Иън Сомърхолдър
Като отговор на въпрос, какво преимущество дава живота в Белият Дом: - Ако вие нужен водопроводчик, той винаги идва навреме.
Нанси Рейгън
Двете големи преимущества, които получих при раждането, бяха, че съм родена умна и родена в бедност.
София Лорен
Ако изведнъж искате да осъдите някого, не забравяйте, че не всички хора по света имат преимуществата, които сте притежавали.
Франсис Скот Фицджералд
Любовта към себе си има това преимущество, че у нея няма много съперници.
Георг Кристоф Лихтенберг
Не е толкова лошо да бъдеш звезда, но има и някои преимущества. Например, вас не могат да ви изрежат от филма при монтажа.
Ейдриън Броуди
Слава Богу, в тази страна имаме три преимущества: свобода на словото, свобода на мисълта, и разумността никога да не ги използваме.
Марк Твен
...Наше преимущество е, че не се измъчваме предварително заради бъдещи затруднения, а когато се срещнем с тях, проявяваме не по-малка храброст от тези, които постоянно се каляват...
Перикъл
Преимуществото на глупостта е в това, че никога не и завиждат.
Николай Гарин
Знаете ли в какво е преимуществото на младостта? В това, че човек още не се е уморил от безкрайни поражения от това, че от време на време надеждите му стават на пепел.
Брайън Кранстън
Съвършенството... недостижимо за хората. Несъвършенството може да бъде превърнат в преимущество. Възможно е.
Гай Гавриел Кай
Всеки има свои преимущества.
Даян Уейн Джоунс
В играта с непълна информация преимущество получава този, този който знае или може да получи допълнителна информация.
Жан-Франсоа Лиотар
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща