Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ваканция"
Затова хората си правят ваканции. Не за да се отпуснете или да намерите вълнение или да видите нови места. Да избягаме от смъртта, която съществува в рутинните неща.
Дон ДеЛило
На ваканция: Намерихме си слънчеви плажове, където се занимавахме само с това да държим слънцето далече от кожата си, солената вода - далеч от телата си, а пясъка - далеч от принадлежностите си.
Ерма Бомбек
Семейството е винаги семейство, но през ваканциите е разширено семейство, а това е изтощително.
Гъртруд Стайн
Честно казано, ако си взема ваканция, ще отида и да седна на дивана си в Ню Йорк, защото това е едното място, на което не съм бил от много време.
Мат Деймън
Вместо да се чудите кога е следващата ви ваканция, може би трябва да си създадете живот, от който не е нужно да бягате.
Сет Годин
Животът не е разделен на семестри. Няма да имате летни ваканции и има малко работодатели, които се интересуват от това да НАМЕРИТЕ СЕБЕ СИ. Търсете за своя сметка!
Бил Гейтс
Мразя ваканциите. Ако можете да строите сгради, защо да седите на плажа?
Филип Джонсън
Революцията е ваканцията на живота.
Андре Малро
Ненавиждам ваканциите. Тогава няма нищо за правене.
Дейвид Мамет
Отдавна научих, че опитите да микроменажиране перфектната ваканция винаги е катастрофа. Това води до ужасни времена.
Антъни Бурдейн
Понякога най-големите ястия на ваканциите са тези, които намирате, когато план А се провали.
Антъни Бурдейн
Бях на 18, когато за първи път започнах работа в ресторант. Миех чинии. Получих работа само защото исках да отида в Ибиса за ваканция, а миенето на чинии беше единствената работа, която можех да намеря.
Феран Адриа
Предлагам да се осигурят контролни ваканции. Ако предприятието има добра репутация и не е имало нарушения в продължение на три години, не трябва да се извършват одити през следващите три години. И през следващите четири години фиксирайте данъчните условия и не се връщайте към този въпрос. За малкия бизнес, осигурете тригодишна данъчна ваканция и направете пълна амнистия за капитали, връщащи се в Русия... Ако човек легализира собственост в Русия, няма да има въпроси от данъчните и правоприлагащите органи.
Владимир Путин
Когато всичко друго се провали, вземете си ваканция.
Бети Уилямс
Мисля, че най-добрата ваканция е тази, която ме освобождава от собствения ми живот за известно време и след това ме кара да копнея отново.
Ан Патчет
Повечето хора прекарват повече време в планирането на едноседмична ваканция, отколкото в планирането на живота си.
Майкъл Хаят
За съжаление съм срещал много малко хора, които имат план за живота си. Повечето са пасивни зрители, наблюдаващи разгръщането на живота им, ден по ден. Те са по-скоро реактивни, отколкото проактивни. Те могат да планират кариерата си, изграждането на нов дом или дори ваканция. Но не им хрумва да планират живота си.
Майкъл Хаят
Баща ми обичаше да ни води на исторически ваканции и ти трябваше да видиш погледите, които получихме в Източен Берлин.
Маркус Самуелсон
Аз съм човек, който не трябва да има много свободно време. Но когато става дума за ваканция, обичам да издърпам щепсела напълно. Всичко е за дъщеря ми - вече не съм звездата на моя собствен филм.
Антъни Бурдейн
Обичам да работя. Не знам какво означава думата ваканция.
Франк Гери
Писането е моята ваканция от живота.
Юджийн О'Нийл
Не знам дали това ме прави лош човек или нещо друго, но ми е трудно да се интересувам от ваканциите на други хора.
Джеф Кини
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща