Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Експлозия"
След като жена му заспи, е необходима лека ядрена експлозия, за да я събуди.
Тони Блеър
Няма по-опасна експлозия от експлозия на справедливостта.
Дон Аминадо
Ще видиш. Без шок. Без поглъщане. Без разкъсване. Това, от което се страхуваш, че ще дойде като експлозия, е като шепот. Това, което ти се струва краят, е началото.
Род Сърлинг
Господи, помогни ми, ако още веднъж направя друг филм с експлозия в него. Ако ме видиш във филм, където има експлозии, знай, че съм изгубил всичките си пари.
Бен Афлек
Успехът не те спохожда като някаква спонтанна експлозия. Ти сам трябва да запалиш огъня на успеха в себе си.
Арнълд Хенри Гласоу
Изкуството е експлозия.
Масаши Кишимото
Когато много големи звезди умират, те създават толкова висока температура, че протоните започват да се сливат във всякакви екзотични комбинации, за да образуват всички елементи на периодичната таблица. Ако като мен носите златен пръстен, той е изкован при експлозия на супернова.
Дейвид Крисчън
Имаше две, три или четири Френски революции. Подобно на многостепенна ракета днес, Революцията включва няколко последователни експлозии и тласъци на гориво.
Фернан Бродел
Китай и Индия отделно и заедно ще отключат експлозия от търсенето.
Мукеш Амбани
Когато хората са травмирани, те остават в парализа - реакция на обездвижване или внезапни експлозии на ярост. Поради това им липсва здравословната агресия, която им е необходима, за да водят живота си ефективно.
Питър Левин
Експлозията ще бъде точно с точния размер, за да увеличи количеството документи в лабораторията ви. Ако експлозията беше по-малка, потенциално бихте могли да я прикриете. Ако беше по-голяма, нямаше да остане никой в града, който да подаде документи.
Рандал Мънро
Експлозия в космоса изобщо не издава никакъв звук.
Розамънд Лъптън
С други думи, всяко лекарство има потенциал за странични ефекти. В известен смисъл подходът към лекарствата е малко като опит да унищожите комар с ръчна граната. Разбира се, граната ще убие комара, но кой знае какво още може да се хване в експлозията.
Скот Карни
Убийството на австрийския престолонаследник от сръбски националист беше причината за конфликта, а не основната причина, сравнима в днешно време с експлозиите от 11 септември, които предоставиха претекст за войната срещу Ирак, унищожаването на Либия, Сирия и Йемен и тоталната дестабилизация на Афганистан и Пакистан. Войните след 11 септември са продължили по-дълго от Първата и Втората война взети заедно.
Тарик Али
Лятото продължи цял живот. Беше експлозия на свобода. Огромен огън, в който хвърлиха всички останали сезони - да видят какво е останало от тях. От тях не беше останало абсолютно нищо.
Тимоте дьо Фомбел
Един от проблемите, с които се бори математиката, е, че е невидима. Нямаме експлозии от наша страна.
Хана Фрай
Как може да се говори на класически език за дете, разкъсано от експлозия на пазара близо до училището му? Хората в Ирак не говорят за своите радости, проблемите си и унищожаването на страната с литературна дикция.
Хасан Бласим
Мисля, че Америка е толкова невероятно динамично място заради имиграцията. Ние в основата си сме били култура, съставена от експлозиите на други култури. Но е трудно за нас да видим. Ние се заслепихме към реалността на нашата страна.
Юнот Диаз
Разбира се, че има мъртви звезди. Но поне бяха звезди, докато не излязоха. И смъртта им беше експлозия на свръхнова - тя не остана незабелязана. Сигурен съм, че никой няма да смята смъртта ми за супернова. Никой няма да присъства, за да види как енергията ми се разсейва в космоса.
Джазмин Варга
Може би за някои хора влюбването е експлозия, фойерверки срещу черно небе и треперене, бушуващо в земята. Един пламтящ момент. За мен това се случва от месеци, тихо като покълнало семе. Любовта се промъкна през мен, разпръсквайки корени около сърцето ми, докато, за миг на око, зеленото й разчупи мръсотията: скрито в един момент, там следващия.
Емили Хенри
Внезапно осъзнах една зашеметяваща реалност, зашеметяваща като гъбен облак от атомна експлозия, и по-остра от ножът на гилотината.
Жан-Доминик Боби
Без тези експлозии на свръхнова няма покрити с мъгла блата, компютърни чипове, трилобити, Моцарт или сълзите на малко момиченце. Без експлодиращи звезди може би би могло да има небе, но със сигурност нямаше да има Земя.
Клифърд Пиковър
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща