Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спалня"
Ще има... естествено уместно да се използва източно осветление за спални и библиотеки, западно осветление през зимата за бани и зимни апартаменти и северно осветление за картинни галерии и други места, където е необходима постоянна светлина; тъй като тази четвърт от небето не става нито светла, нито тъмна с движението на слънцето, но остава стабилна и неподвижна през целия ден.
Витрувий
Видях как Исус влиза в спалнята ми.
Бени Хин
Спалните и библиотеките трябва да имат източно изложение, тъй като предназначението им изисква утринна светлина, а също и защото книгите в такива библиотеки няма да се разлагат.
Витрувий
Като дете бях наясно, че през нощта инфрачервеното зрение ще разкрие чудовища, криещи се в килера на спалнята, само ако са топлокръвни. Но всички знаят, че средното ви чудовище от спалнята е влечуго и хладнокръвно.
Нийл Деграс Тайсън
Няма място за държавата в спалните на нацията.
Пиер Елиът Трюдо
Имам лична линия на комуникация с Бога и ще му кажа всичко в собствената си спалня.
Мадона
Независимо дали сте виждали ангели да плуват около спалнята ви или просто сте намерили лъч надежда в самотен момент, изборът да повярвате, че нещо невиждано се грижи за вас, може да бъде упражнение, което променя живота ви.
Марта Бек
В бъдеще, когато Майкрософт остави недостатък в сигурността в кода си, това няма да означава, че някой хаква компютъра ви. Това ще означава, че някой поема контрола над вашия слуга робот и той стои на вратата на спалнята ви, като точи нож и ви наблюдава как спите.
Даниел Х. Уилсън
Има нещо за аромата на свежи книги, което е напълно опияняващо. Нова книга има определен чист, свеж мирис, пълен с обещание, който е трудно да се определи. Подобно на аромата и усещането за току-що прано спални бельо в момента, в който плъзнете краката си между тях.
Дебра Гинсбърг
Тогава отново може би има нещо, което съм правил в личното пространство на собствената си спалня през целия си живот, което смятам за напълно нормално, но всъщност е незаконно в тридесет и два щата.
Меган Макафърти
Имах непреодолимо усещане за самотата на този град – трилион души в спалните им, високо в скалите на прозорците. Мислех си за това, което се крие под всичко това - помислих си за електрическите кабели, пара, вода, огън, влакове на метрото и лава във вътрешността на града, подземния тътен на влакове и земетресения. Мислех си за мъртвите души от войната, бетонирани.
Мо Хейдър
Мога да спя като шампион. Веднъж проспах, когато се включи аларма за дим. За три часа. В спалнята ми.
Маурийн Джонсън
Не обичам да виждам тийнейджъри, облечени в много тесни дънки. Гледката на ерекция принадлежи в уединението на спалнята, хола или кухненския под.
Рут Уестхаймер
Ако има такова нещо като брак, то се случва много преди церемонията: в кола на път за летището; или когато сивата спалня се изпълва със зазоряване, единият любовник наблюдава другия; или докато двама непознати стоят заедно под дъжда без автобус в полезрението, с ръце, натежали с пазарски чанти. Тогава не знаете. Но по-късно осъзнаваш - това беше моментът. И винаги без думи.
Саймън ван Буй
Струваше му се, че дори въздухът в спалнята е наситен с викове на хора, които се задавят с кръв.
Томас Харис
Пазителите на историята без съмнение ще разкажат своята история, а свещениците друга. Сметките на мъжете изглежда оцеляват в свят, обсебен от завоевания, действията ни отвъд спалнята и огнището се запомнят само когато напуснем тяхната неизвестност. И така ставаме печално известни, защото не сме били невидими, истината за живота ни е ефимерна като тамян.
Тоска Лий
Мебелите никога не трябва да се разполагат така, че някой да седи с гръб към вратата или че главата на леглото никога не трябва да е в края на вратата на спалнята.
Фрида Рамстед
Забавно е да съм сред хора, които не ме смятат за страховит, защото правя видеоклипове в спалнята си в интернет.
Шейн Доусън
Колко пламтящо и живо е миналото. Цветът на тапета в спалнята, който сте имали като момиче. Не е толкова, че сте загубили паметта си, по-скоро сте потопени в нея, сякаш живеете в ярко наситения подводен свят от миналото.
Джаки Кей
Това напомни на Джей как е боядисала спалнята на Ели миналата година. Не, в края на краищата каква глупост е да се отделят просто луди пари за малка тубичка лепкава мазна боя. От друга страна, разбираемо е защо жените се отнасят към козметиката с такова страхопочитание. За тези пари просто трябва да се молиш за нея.
Джуди Астли
Все още правя видеоклипове в спалнята си по избор, защото това е усещането за моята комедия, но възможността да правя съдържание с по-дълъг формат с продуцентска компания, с екип, който е малко по-издигнат в този смисъл, е наистина вълнуващо за мен, защото не е че е по-добре от това, което вече съм правил, но е различно.
Лили Сингх
Винаги казвам на хората, че не е много добре да се поставят водни елементи в спалнята - дори картини на езера и реки - защото това може да доведе до загуби, особено до финансови загуби. Понякога това води и до загуба на връзка.
Лилиан Ту
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща