Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комик"
Комика остава комик до тогава, докато сам не приеме себе си на сериозно, или публиката не го вземе на сериозно.
Уил Роджърс
Ролята на комика е да накара публиката да се смее, поне веднъж на всеки петнадесет секунди.
Лени Брус
Ако не се бях осмелил да стана стенд-ъп комик, то щях да седя вкъщи днес и да работя над Леонардо Ди Капровия образ.
Джим Кери
Аз не съм комик. Аз съм Лени Брус.
Лени Брус
Най-голямата ми надежда беше да бъда открит като комик и да попадна в ситком.
Стив Бушеми
Този, който те кара да се смееш, е комик. Този, който те кара да мислиш и след това да се смееш, е хуморист.
Джордж Бърнс
Мисля, че работата на комика не е само да накара хората да се смеят. Мисля, че това е да накара хората да мислят.
Рики Джървейс
Комик е комик. Те са много вид цинична група. Предполагам, че затова ги харесвам.
Греъм Нортън
Аз съм актьор, а не комик, аз никога не съм бил комик.
Джона Хил
Не съм комик. И не съм болен. Светът е болен, а аз съм лекарят. Аз съм хирург със скалпел за фалшиви ценности.
Лени Брус
Просто си мисля за себе си като комик.
Сара Силвърман
Стендъп комик се изправя пред публиката и получава незабавна обратна връзка. Крия се зад комикса и ако хората не ми пишат, не знам какво мислят.
Стефан Пастис
Знаете ли, никога не съм мислил за себе си като комик.
Тери Джоунс
Комика изпълнява забавни трикове. Добрият комик изпълнява триковете забавно.
Бъстър Кийтън
Има нещо в това да си комик, което означава, че не трябва да се страхуваш от провал, защото провалът е част от процеса.
Дейвид Уолямс
Познавам много тъжни хора, които не са комици.
Джийн Уайлдър
Човек винаги може да се оплаква, нали знаете, но да се смеете в лицето на живота, това е много трудно. И за мен великият трагик трябва да бъде и голям комик.
Марта Греъм
Комик - това е човек, който нищо не приема на сериозно, освен самият себе си.
Дени Кей
Егото е смешно - особено суетата на комик. Щом видите, че човек започва да се тревожи за това колко е готин или за това колко стадиона може да запълни, той спира да е смешен.
Рики Джървейс
Когато си комик, все едно си роден гей. Това е, което искате да правите всяка вечер, когато другите ви приятели са навън през нощта, отиват на партита.
Сара Силвърман
Веднъж или два пъти съм бил описан като лек комик. Считам това за най-точното описание на моите способности, които някога съм виждал.
Бинг Крозби
...дайте да си признаем: комиците - това са ако не най-висшата, то в крайна степен най-удобната степен на еволюцията, това са най-оцеляващите хора, с мощен инстинкт за самосъхранение. Венец, на общото творение.
Дани Де Вито
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща