Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хладилник"
Моето схващане за домакинската работа е, че ако нещата не се размножават, не миришат, не се запалват и не блокират вратата на хладилника, нека си останат така, както са. И без това никой не го е грижа. Тебе пък защо?
Ерма Бомбек
Ако самият ти искаш да си на диета, първо покани на диета и своят хладилник.
Филип Киркоров
Миналата година направих хладилник в мазето си. И трябваше, защото трябваше да разбера как - нали знаеш, че няма такова нещо като "студено". Има само по-малко топлина.
Алтън Браун
Цивилизация е, когато ескимосите получават топли жилища и трябва да работят, за да си купях хладилник.
Габриел Лауб
Ако Бог имаше хладилник, твоята снимка щеше да е върху него. Ако Той имаше портфейл, твоята снимка щеше да е в него. Той ти изпраща цветя всяка пролет и изгрев всяка сутрин... Признай се, приятелю. Той е луд по теб!
Макс Лукадо
Истинската котка даже от най-далечният ъгъл на дома чува, когато в кухнята се отваря хладилника.
Тери Пратчет
Моят хладилник е мощен. Всъщност това има пряка връзка с цялостното ми благосъстояние.
Крис Кар
Семейната маса за вечеря е крайъгълен камък на цивилизацията и онези, които "пасат" от хладилници или пред телевизорите, са обречени да останат в състояние на диващина.
Джудит Мартин
Ако всеки от нас се опита да погледне на света през очите на Бог, ще види по друг начин тичането си между телевизора и хладилника, между колата и тоалетната. И ще проумее, че най-прекрасната зависимост е тази от детския смях, от любовта към близките, от това да оставиш след себе си добро име на почтен човек, а не само тайни банкови сметки.
Румен Леонидов
Остатъците в тяхната по-малко видима форма се наричат спомени. Съхранява се в хладилника на ума и шкафа на сърцето.
Робърт Фулам
В много локален мащаб хладилникът е центърът на вселената. От вътрешната страна има храна, която е от съществено значение за живота, а от външната страна на вратата е резюме на събитията от живота на домакинството.
Робърт Фулам
По реката всичко беше свързано с разходка с лодка, онези плаващи хладилници, които ни казват, че общият просперитет и лошият вкус вървят заедно като сол и черен пипер.
Томи Виринга
Обичаш ме, обичай и моят хладилник.
Тони Хоукс
Нямам представа дали е женен моят хладилник. Предполагам, че ако ти купиш нов хладилник, той е ерген. А ако купуваш поддържан хладилник е опасно. Никога няма да разбереш през колко жестоки разводи му се е налагало да премине.
Тони Хоукс
Хладилникът е също космос!
Хирому Аракава
През останалата част от деня водех чисто вегетативен начин на живот: диван, хладилник, телевизор. Какво относно? И така понякога е необходимо. Пълното безделие понякога е полезно.
Владимир Величко
Ако погледнете в хладилника ми, ще видите може би 12 различни горчици.
Гай Фиери
Купата пудинг има вкус само когато го сложа в устата си - когато е в контакт. с езика ми. В хладилника ми няма вкус или вкус, а само потенциалът.
Даниел Левитин
Тези деца [от сегашното поколение] нямат страх от технологиите... нещо като аз нямам страх от хладилник.
Дон Тапскот
За този, който мисли, че храната сама по себе си е източникът на живот, яденето е общението с умиращия свят, това е общението със смъртта. Самата храна е мъртва, животът е умрял и трябва да се съхранява в хладилници като труп.
Александър Шмеман
Книгата прилича на хладилник - отваряш я и се радваш, че е пълна. И за използването на книгата е нужно съответно - нощ, в пижама в пълна самота!
Алесандро Барико
Всяка покупка е за бъдещето. Ако купувате хладилник, поемате ангажимент за бъдещето, така че да имате храна за ядене през следващите десет години.
Кенет Ароу
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща