Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Домакинство"
...относно младежката безработица - правителствата трябва да гарантират, че едно от три работни места в публичния сектор е отворена за младите хора и че поне един човек от всяко домакинство трябва да има достъп до работа.
Тауакул Карман
Трябва да има авторитет и ние вярваме, че най-квалифицираният авторитет в едно домакинство е този на мъжа.
Жан-Мари Льо Пен
Що се отнася до домакинската работа, единственото нещо, което нито една книга за управление на домакинствата никога не може да ви каже, е как да започнете. Или може би имам предвид защо.
Катрин Уайтхорн
Най-скъпото нещо на света са очите на нашия ближен; те струват на всекиго повече от всичко друго в домакинството.
Сидни Смит
Спестяването на домакинствата е спаднало от 2,5% от приходите след облагане с данъци през третото тримесечие на 2003 г. до забележителните минус 1,8% две години по-късно.
Мартин Фелдщайн
Израснах в консервативно домакинство. Това беше животът на времето в Египет: консервативно домакинство от среден клас.
Мохамед ел Барадей
Имам чувството, че хората не са толкова честни относно собственото си родителство. Вземете всяко тийнейджърско домакинство; кажи ми, че няма викане и конфликт.
Ейми Чуа
Доброто вземане на решения в домакинствата често разчита на мислене за вашето домакинство като фирма.
Емили Остер
Има проблем, който според мен се надига, и това е краят на жилищния бум в Съединените щати и способността на домакинствата да харчат повече, отколкото печелят, защото стойността на къщата им нараства.
Джордж Сорос
Колкото по-бедно е домакинството, толкова по-голям е делът на неговия бюджет, посветен на изхранването.
Ниал Кищайни
Когато правителството остане без заемодатели, то може да направи нещо, което на домакинствата е забранено: да печата пари.
Патрик О'Рурк
В много локален мащаб хладилникът е центърът на вселената. От вътрешната страна има храна, която е от съществено значение за живота, а от външната страна на вратата е резюме на събитията от живота на домакинството.
Робърт Фулам
Съпругът е полезно нещо в домакинството, ако не му възлагате ненужни очаквания.
Татяна Веденская
Израснах от самата човешка страна на християнството, така че посланията в домакинството, в което израснах, бяха за мир, любов и разбиране към всички, което според мен е доста готино.
Том Елис
Умножете възрастта си по реализирания годишен доход на домакинството преди данъци от всички източници с изключение на наследствата. Разделете на десет. Това, по-малко всякакво наследствено богатство, е каква трябва да бъде вашата нетна стойност.
Томас Станли
Много е трудно за семейна двойка да трупа богатство, ако човек е разхитител. Едно домакинство, разделено по финансова ориентация, е малко вероятно да натрупа значително богатство.
Томас Станли
Не можете да имате руско домакинство без водка. Това е просто нещо, с което да измиете всичко. Не мога да си спомня време, когато не съм пил водка, нито в Русия, нито тук. Не мисля, че някога има грешен момент да започнете да я пиете. Предците ми го пиеха и ако някога имам деца, ще я пият.
Гари Щейнгарт
Най-голямата похвала за жената е как тя води домакинството си. Защото костенурката винаги е в къщата си и я носи при себе си при всякакви обстоятелства.
Дебора Могак
В Гърция, Италия и в по-малка степен във Франция неустойчивите намаления на данъци и разходната добавка се добавят към оценките на домакинствата за тяхното частно богатство спрямо доходите им от заплати.
Едмунд Фелпс
Всъщност съм познавал случай, при който една жена е унищожила цялото си домакинство и половин час след това, когато яростта й е приключила и фрагментите са отнесени, е попитала какво е станало със съпруга и децата й.
Едуин А. Абът
Да бъдеш отгледан в нестабилно домакинство те кара да разбереш, че светът не съществува, за да те приюти, което... е нещо, което много хора се борят да разберат добре в зряла възраст. Кара те да осъзнаеш колко бързо може да се промени ситуацията, колко опасност наистина е навсякъде. Но когато се появят кризи, не ви хващат неподготвени; никога не сте вярвали, че живеете под подслон на някаква съществена доброжелателност. А нестабилното детство те кара да цениш спокойствието и да не жадуваш за вълнение.
Къртис Ситенфелд
Дори малки търкания между две жени в една и съща къща могат да струват скъпо за останалата част от домакинството.
Лийла Мийчам
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща