Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гардероб"
Трябваше да адаптирам гардероба си към различните си роли, както в офиса, като майка, така и за телевизията. Когато пазарувам за сезона, търся парчета, които ще отговарят на всеки аспект от ежедневието ми, а не само за един единствен повод.
Нина Гарсия
Ако във вашия гардероб има само черни вещи... те задължително ще се съчетават между себе си.
Виле Вало
Дори и най-уважаваната жена има пълен комплект дрехи в гардероба си, готова за евентуално отвличане.
Саша Гитри
Стилът е свързан със забавлението. Истинският стил не е в това да имате гардероб, пълен със скъпи и красиви неща - вместо това трябва да знаете кога, къде и как да използвате вашата колекция.
Нина Гарсия
По време на моята пънк фаза през деветдесетте години бях наистина в Nirvana. Гардеробът ми се състоеше от скъсани рипсени дънки и фланелени ризи. Един ден след училище боядисах косата си в синьо. Мама не беше фен на това решение.
Иванка Тръмп
В гардероба си имам костюм с изрязан джоб. Това ми напомня, че не мога да взема нищо със себе си. Последният костюм, с който ще бъда облечен, няма да има нужда от никакви джобове.
Уейн Дайър
Аз не се различавам с нищо от обичайната жена. Пълен гардероб с дрехи, а няма какво да облека. Затова взимам дънки.
Камерън Диас
Когато се запознавам с някого, поглеждам най-напред към обувките му. Те са своеобразна визитна картичка към останалите атрибути на гардероба му, а донякъде и на характера, и на манталитета му."
Любомир Стойков
Борсата, този елегантен дворец за игра с пари, застраховки, акции, беше нападната от войници, облечени в кадифе и сатен, откраднати от гардеробите на търговците, които подреждаха маси, за да играят свои собствени игри със зарове.
Майкъл Пай
Той се научи да живее с истината. Не да я приема, а да живее с нея. Беше като да живееш със слон. Стаята му беше мъничка и всяка сутрин той трябваше да омръзва истината, само за да стигне до банята. За да стигне до гардероба, за да вземе чифт долни гащи, той трябваше да пълзи под истината, играейки на нея, нямаше да избере момента да седне на лицето му. През нощта, когато затваряше очи, той усещаше как се извисява над него.
Никол Краус
Вашият гардероб трябва да допълва вашия набор от умения, никога да не отклонява - или отвлича - от вашите активи.
Нина Гарсия
Страстта ми към модата се зароди в гардероба на майка ми. Тя беше жена, която обичаше модата. Много й харесваше да се облича и имаше килер, който беше като нейната свещена стая, която принадлежеше само на нея. Тя не ни пускаше да влизаме и да играем там много често.
Нина Гарсия
След като прецените какво има в гардероба ви, направете списък с това, от което се нуждаете. Не искам, а трябва. Запишете основните неща, които липсват от гардероба ви. Това може да бъде класическа бяла риза, тренчкот или перфектната малка черна рокля. Каквито и да са празните места, запишете ги. Това ще бъде вашата справка за пазаруване.
Нина Гарсия
Шестте ми любими текстури за есента и зимата са кожа, козина, туид, мохер, кадифе и вълна. Харесва ми, че всички са колкото топли, толкова и модерни и лесни за включване в гардероба си.
Нина Гарсия
Късите панталони са практически униформа в гардероба на всяка жена. Ушитите къси панталони са подходящи за тичане, а ако сте на 18, можете да се разминете с изрязани дрехи. Но е много лесно да направите грешка с къси панталони.
Трини Уудол
Дори основният ми гардероб все още е патетично съгласуван по цветове. Просто е така. Това съм само аз.
Трини Уудол
В гардероба ми има следи от всеки един от онези, които си тръгнаха и искаха да ни подарят нещо.
Уенди Гера
Ако ми кажат, че трябва да избирам за цял живот едно единствено облекло и никога да не излизам от него, то това биха били джинси и бяла тениска. Това е най-доброто, което има в мъжкият гардероб.
Флавио Бриаторе
Нужно е да се окажеш в гардероб, за да разбереш шегите на хокеистите.
Александър Овечкин
Рут има приятели, както другите хора имат гардероби. Искам да кажа, че има някой за всеки повод.
Елизабет Бърг
В гардероба ми няма нищо повече от малки бели рокли. Те са универсални и елегантни, но секси по женски. И тогава ще се позабавлявам малко повече с аксесоари - като чифт неонови сандали.
Иванка Тръмп
Спомням си, когато пораснах, майка ми имаше работен гардероб. Беше тази много отделена част от нейния килер. Това бяха костюми, но тя никога нямаше да ги облече на среща с баща ми!
Иванка Тръмп
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща