Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Портфейл"
Напишете думите ми. Не съм гангстер и никога не съм бил. Не съм крадецът, който ви грабва портфейла. Не съм човекът, който краде колата ви. Не съм с хора, които крадат и нараняват другите. Аз съм просто твоят брат, който дава отпор.
Тупак Шакур
Моите спомени са като злато в портфейл, подарен от дявола: отваряш го, а там сухи листа.
Жан-Пол Сартр
Ако изсипете съдържанието на портфейла в главата си, никой няма да го отнеме от вас.
Бенджамин Франклин
Не можеш да направиш копринен портфейл от ухото на прасето.
Джонатан Суифт
А, да, развод - от латинската дума, означаваща изтръгване на мъжките гениталии през портфейла.
Робин Уилямс
Ако Бог имаше хладилник, твоята снимка щеше да е върху него. Ако Той имаше портфейл, твоята снимка щеше да е в него. Той ти изпраща цветя всяка пролет и изгрев всяка сутрин... Признай се, приятелю. Той е луд по теб!
Макс Лукадо
Износени интелектуалци със суха кашлица и празен портфейл.
Реймънд Чандлър
Всеки портфейл печели от облигации; те осигуряват възглавница, когато фондовият пазар удари труден етап. Но пълното избягване на акции може да означава, че вашата инвестиция няма да расте по-бързо от темпа на инфлация.
Сузи Орман
Единственият човек, който знае какво има в портфейла ми, е моята съпруга.
Трейси Морган
Теорията на портфейла, използвана от повечето финансови планиращи специалисти, препоръчва да диверсифицирате с баланс от акции и облигации и парични средства, подходящ за вашата толерантност към риска.
Хари Марковиц
Когато продавате опции, получавате заплащане за поемане на риск. Това може да бъде печеливш бизнес, но не се смесва добре с рисковете, присъщи на портфейла с ливъридж.
Джордж Сорос
Така че, купувачи, бъдете внимателни. В крайна сметка бъдещето на рекламата изобщо не е илюзия в огледалото, а реално знание за действието на огледалните неврони. Те влияят на нашата лоялност, съзнание, портфейли и пазарна биология в много по-голяма степен, отколкото може да се предположи.
Мартин Линдстрьом
Обичам дамската й чанта. Вътре има хартии, портфейл и цигари, а на дъното, където тя никога не поглежда, има разсипни дребни пари, разхлабени монети, цигари от тютюн. Понякога поднасям чантата до лицето си, отварям я и вдишвам колкото мога по-дълбоко.
Огастин Бъроуз
Два пакета джобна кърпичка, една бутилка вода от 30 сантилитра, един комплект за първа помощ, един пакет кърпички, един портфейл, една туба крем за ръце, един балсам за устни, един телефон, един тампон, една свирка за изнасилване. По принцип най-важното за всяка жена.
Оинкан Брейтуей
Самолетите са като жени - изберете това, което харесвате и се опитайте да го измъкнете от човека, който го има, след което го обличайте до границата на портфейла и вкуса си.
Стивън Кунц
Както всяка консервирана храна, любовта има срок на годност, цена и предупредителен етикет. За да обичате, трябва да проверите етикета с цената, за да видите дали имате достатъчно пари в портфейла си, да спазвате предупрежденията, дадени с дребен шрифт, и да приключите нещата преди датата на изтичане. Само тогава процесът е плавен за всички.
Ун Су Ким
Най-добрата защита за една жена е нейният тлъст портфейл.
Даря Донцова
Носете най-важната си цел в портфейла си.
Джак Канфийлд
И все пак всеки от нас носи и друг портрет със себе си, картина, далеч по-важна от всеки в портфейла ни. Психолозите си имат име. Те наричат тази ментална картина на нас самите, нашата представа за себе си. ... винаги има човек, чието изображение на себе си е изкривено, като снимка, носена твърде дълго в портфейл. Добрата новина за огромната стойност, която имаме в очите на Бог, може да освети нашия вътрешен автопортрет.
Джош Макдауел
Хората вярват на всичко, когато то засяга техният портфейл.
Дик Франсис
Мъжете се притесняват от грижите за децата с портфейлите си, жените го усещат в утробите си.
Алисън Пиърсън
Забравих душата си в портфейла, а оставих портфейла у дома.
Константин Симонов
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща