Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Показател"
Така ерата на разума се оказа епохата на структурата; време, когато при липса на цел стремежът към власт като ценност сам по себе си се превърна в основен показател за социално одобрение. И спечелването на власт се превърна в мярката за социални заслуги.
Джон Ралстън Сол
Аз няма да седна да изчислявам петте стъпки към успеха. За мен успехът все още не е показател за победа. Опитвам се да не давам на успеха да стане това, което ще повлияе на моите решения.
Зак Ефрон
Състраданието е по-важно от интелекта, за да се предизвика любовта, от която има нужда работата в името на мира, а интуицията често може да бъде по-добър показател от студения разум.
Бети Уилямс
Висшето образование не е показател за ума, скъпите подаръци - не са признак за любов, обещанията и думите не винаги са истински. Вашият опит, вниманието и постъпките по отношение на хората - ето това е истински ценно.
Орландо Блум
Показател за качеството на управление - обичайни хора, правещи необичайни неща.
Питър Дракър
Чувството за хумор е най-добрият индикатор, че ще се измъкнете; често това е най-добрият показател, че ще бъдете обичани. Запазете го и имате надежда.
Андрю Соломон
Как използваме парите си е най-ясният външен показател за това в какво наистина вярваме. ... Ако някой е истински ученик на Исус Христос, доказателствата ще бъдат намерени в ежедневния живот на този човек – включително използването му на пари.
Лари Бъркет
Да прогнозирате средните икономически показатели е все едно да уверявате не умеещ да плува човек, че той спокойно може да премине на другия брод на реката, понеже средната дълбочина е не повече от четири фита.
Милтън Фридман
Може да спечелите и да почувствате, че губите, защото показателят, който използвате, е несправедлив.
Антъни Робинс
Реинженерингът е основното преосмисляне и радикално редизайн на бизнес процесите за постигане на драматични подобрения в критични съвременни показатели за производителност, като цена, качество, обслужване и скорост.
Майкъл Хамър
Просто винаги съм вярвал, че ще успеем. Дори когато всички останали казваха, че идеите ми са нелепи. Дори когато бяхме почти без пари. Дори когато показателите бяха с главата надолу. Винаги имам увереност, че ще измисля нещо. Просто имам тази увереност, че нещата ще се получат добре.
Марк Рандолф
Не е нужно да сте милионер, за да се чувствате успешни или да бъдете успешни. Финансовото богатство е само един от многото възможни показатели за успех. За да постигнете мечтите и житейските си цели обаче ще ви трябват пари. А направата му изисква финансово планиране и поставяне на цели. Не знам нито един успешен човек, който да е могъл просто да игнорира финансите си.
Найджъл Къмбърланд
Детската смъртност и продължителността на живота са разумни показатели за общото благосъстояние в едно общество.
Патрик О'Рурк
Съществуването на заможни малки неутрални държави е показател за това какво всъщност представлява глобалната война...
Пол Скот
Всеки има "резервоар от талант". Интуицията, интересите и уменията са в основата на талантите. Тези таланти са показатели за вашето призвание. Най-добрият начин да осигурите дългосрочно удовлетворение от работата е да действате според това призвание.
Рикардо Семлер
Ако искате да знаете какъв е действително характера на човек... помолете го да ви каже живия човек, на когото най-много се възхищава - защото почитането на герои е най-верният показател на личната природа на човека.
Сидни Харис
Речта рядко служи като показател за това как човек умее да излага своите мисли на лист.
Томас Харис
Само здраво, редовно семейство яде супа редовно. Отсъствието на супа в дома е един от първите показатели и признаци за семейно неблагополучие.
Уилям Похлебкин
Чувството за вина е най-достъпният показател за предателството на дълг.
Юрген Хабермас
Жените вярват, че предателството на мъжете не е показател за успех, а израз на тяхната посредственост.
Бен Блуши
Някога си мислех, че най-добрият показател за успех са парите, но последните няколко години ме убедиха, че истинската стойност е в благополучието на другите.
Адам Браун
Нищо по своята същност не е вкусно или отблъскващо - зависи от вашите нужди. Вкусността е просто показател за полезност.
Дейвид Игълман
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща