Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спортист"
Ние сме като високо тренирани спортисти, които никога не провеждат състезание.
Пол Самюелсън
Срещата със спортисти, които са най-добрите в света, е тръпка и до днес.
Фил Найт
При катеренето спонсорите обикновено подкрепят спортист, но осигуряват много малко насоки, давайки на алпиниста свобода да следва своята страст към всичко, което е вдъхновяващо. Това е прекрасна свобода, в много отношения подобна на тази на художник, който просто живее живота си и създава каквото и да го движи.
Алекс Хонълд
Има много страхотни спортисти, които спират да тренират и те излизат от форма като всички останали на своите 30 и 40 години.
Долф Лундгрен
Нека всички тези псевдо златни чуждестранни спортисти да си отдъхнат с облекчение и да спечелят псевдо златни медали в наше отсъствие. От силата винаги се страхуваш.
Елена Исинбаева
Аз съм висок и слаб, но не силен, така че или си спортист, или си забавен.
Кийгън-Майкъл Кий
Професионален е този спортист, който си няма професия и трябва да припечелва в живота с помощта на спорта.
Жан Жироду
Винаги е била моя мечта и детска фантазия да играя голям шампион. По-скоро бих предпочел да съм спортист, отколкото актьор. Това е като някаква награда за утешение на второ място.
Марк Уолбърг
Професионален спортист - това е човек, който е съгласен да се състари и да си подаде оставката на възраст тридесет години.
Жан Жироду
Най-добрият източник на знания относно най-ефективните методи за справяне с предизвикателствата на спорта за издръжливост е примерът, даден от елитните спортисти за издръжливост. Методите, на които най-големите спортисти разчитат, за да преодолеят най-трудните и най-често срещаните психически бариери за по-добро представяне, са практически по дефиниция най-ефективните методи за справяне за всички спортисти.
Мат Фицджералд
НАСА може да направи добре, ако приеме подхода на Ред Бул към брандирането и астронавтиката. Изведнъж човекът в скафандъра не е нископлатен държавен служител; той е най-добрият екстремен спортист. Ред Бул знае как да направи космоса готин.
Мери Роуч
Не бях добър в науките; Не бях достатъчно добър спортист. Единственото, което можех да направя, беше да кося тревни площи. Така че реших, че писането или преподаването е това, което искам да правя.
Оуен Кинг
Не, това не е спорт, това беше тиха война на силните срещу слабите в света. Страните от третия свят трябваше да бъдат напомняни на всеки четири години, че са безсилни. Това беше истински тормоз и не можеше да продължава така. Броят на разрешените игри на Олимпиадата също постепенно намалява. Първоначално беше възможно да се състезава и в области като дърпане на въже, риболов и нестинарство, но след това бяха разрешени само онези отрасли, в които можеха да се обучават спортисти от силни държави.
Рафик Шами
Типичният аматьор спортист за издръжливост тренира твърде усилено в дните за аеробика и активно възстановяване. Но не достатъчно силно в интензивните дни. По този начин може да се постигне определено ниво на владеене, но пълният потенциал никога не се реализира.
Рич Рол
Без тренировки никой не е станал класен спортист. Всяко самородно нещо изисква ювелирна обработка.
Сергей Абрамов
Това беше ограничение на човешкото съзнание: Ние живеем само в бъдещето и миналото, сега не можем да възприемем. Сега не заема място, хипотетична пропаст между бъдещето и миналото. Само изключителни малцина можеха да се почувстват сега спортисти и джазмени и, да, крадци...
Уилям Ландей
Това е невропептид, наречен ендорфин, естествен опиат, който също ви дава високо ниво. Ето защо спортистите могат да се пристрастят към физическите упражнения, защото ендорфините се произвеждат по време на интензивна активност. Високо произведеното може да бъде сравнимо с това на други пристрастяващи опиати.
Дейвид Р. Хамилтън
Не е по-различно при продажбите. Елитните търговци, като елитни спортисти, проследяват всичко. Никога няма да достигнете пикова ефективност, докато не познаете номерата си и не ги използвате, за да правите корекции на посоката.
Джеб Блаунт
За разлика от традиционния спортист, трябва да направя нещо повече от това просто да се занимавам със спорта си, за да поставя храна на масата. Когато свърша с бягането, е направо в офиса.
Дийн Карнасис
Аз няма да вляза в политиката. Аз съм спортист. Защо ми е да отнемам от друг човек хляба?
Александър Овечкин
Казвам, че последните 10 процента от пътя към съвършенството отнемат толкова много от живота ви, че не си струва усилията. Това прекалено ревностно отношение е това, което създава религиозни фанатици, телесни нацисти и спортисти, с които е изключително скучно да разговаряте.
Ивон Шуинар
Самоконтролът прилича на мускулите. След упражненията той се уморява. Ако вие не давате отдих на мускулите си, вие можете напълно да се лишите от силите си, като спортист, който е довел себе си до изтощение.
Кели Макгонигъл
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща