Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Милионер"
Може би, съдбата е по-благосклонна към, този който събира черупки, от колкото, към този, който се е родил милионер...
Робърт Луис Стивънсън
Аз презирам лотарията. Има по-малък шанс да станеш милионер, отколкото да бъдеш ударен в главата от падащ астероид.
Брайън Мей
Ако опитът можеше да се продава по себестойност, щяхме да сме милионери.
Абигейл ван Бурен
Лошия вкус поражда много повече милионери, отколкото добрия.
Чарлз Буковски
Този, който до съвършенство овладее електронната поща, ще бъде милионер в двадесет и първи век.
Бил Гейтс
Милионерите ходят на лов за слонове, бедняците за дървеници.
Дон Аминадо
Войната във Виетнам е направила милионерите милиардери, а войната в Ирак е направила милиардерите трилионери. Ето това е, което аз наричам прогрес.
Кърт Вонегът
В други страни те имат истории с революции и класови движения. В Америка хората не обичат да мислят за себе си като за по-ниска класа. Всички те обичат да мислят за себе си като за потенциални милионери.
Мат Таиби
Ходих в държавни училища в Бангор, Мейн и имах толкова нормално детство, колкото можете да си представите, живеейки в огромна червена къща и бях син на милионер, писател на бестселъри. Искам да кажа, всъщност имах странно нормално детство въпреки всичко това.
Оуен Кинг
Хората не искат да бъдат милионери - те искат да изпитат това, което вярват, че само с милиони могат да си купят.
Тим Ферис
Когато англичанинът говори за национално богатство, той има предвид броя на милионерите в страната.
Освалд Шпенглер
Не е нужно да сте милионер, за да се чувствате успешни или да бъдете успешни. Финансовото богатство е само един от многото възможни показатели за успех. За да постигнете мечтите и житейските си цели обаче ще ви трябват пари. А направата му изисква финансово планиране и поставяне на цели. Не знам нито един успешен човек, който да е могъл просто да игнорира финансите си.
Найджъл Къмбърланд
Имате божествено право на изобилие и ако сте нещо по-малко от милионер, не сте получили своя справедлив дял.
Стюарт Уайлд
От колко автомобила се нуждае един човек? Колко стаи трябва да има къщата? А от колко бани се нуждае един милионер? И въобще обществото може ли да устои на този натиск на глупостта? Глупостта на набързо придобития капитал. Глупостта на потреблението. Глупостта на алчността. Глупостта на новобогаташите.
Томас Еспедал
Една от причините, поради която милионерите са икономически успешни е, че те мислят по различен начин.
Томас Станли
Повечето милионери никога не печелят една десета от 5 милиона долара за една година. Повечето никога не стават милионери, докато не навършат петдесет години. Повечето са пестеливи. И малцина биха могли да поддържат начин на живот с висока консумация.
Томас Станли
Милионерите поемат риск и те не стават милионери, докато станат на 40 или 50. Това е по-бавен процес, отколкото много хора мислят.
Томас Станли
В САЩ има около 300 000 квартала и повече от половината от тях живеят поне с един милионер. Повечето милионери карат американски коли. От първите 30 или 40 марки и модели, Форд е номер едно, с около 10 процента от пазарния дял.
Томас Станли
Ако сте достатъчно креативни, за да изберете идеалното призвание, можете да спечелите, да спечелите голямо време. Наистина брилянтните милионери са тези, които са избрали професия, която обичат, която има малко конкуренти, но генерира високи печалби.
Томас Станли
Ако съм милионер, ще поставя паметник на Бога.
Франк Ведекинд
Вие вече сте милионер - вашата креативност ви прави такъв.
Ърни Зелински
Достатъчно ми беше да дам на милионери като Дик Чейни и аз самите данъчни облекчения и да дам на американските деца планина от дългове.
Джеймс Карвил
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща