Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обрат" - страница 2
Собственият ми живот имаше толкова много обрати, че все си мисля, че ще имам една благословия, която не е прикрита.
Кен Бруен
Честно казано, не исках да вярвам, че християнството може радикално да промени нечий характер и ценности. Беше много по-лесно да се повдигат съмнения и да се правят възмутителни възражения, че да се обмисли възможността Бог действително да предизвика революционен обрат в такъв покварен и изроден живот.
Лий Стробъл
Плажувайте и ваканцувайте на спокойствие – август е някакви драматични обрати много трудно ще се осъществят.
Емил Чолаков
Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!
Слава Севрюкова
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща