Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връстница"
Вървейки през живота, изведнъж забелязваме, че ледът под краката ни става все по-тънък и тънък, и виждаме как около нас се провалят под него нашите връстници.
Робърт Луис Стивънсън
Аз не се смесвам с моите връстници или с никого, и тъй като нямам връстници и тъй като аз не се смесвам с никого.
Джон Кенеди Тул
Това, което тийнейджърите искат най-много, са социалните награди, особено уважението на техните връстници.
Алисън Гопник
При всяка възраст е много по-интересно да прекараш времето с тези, които са по-стари или по-млади от теб - само не и с връстниците си.
Джоди Фостър
Всеки път, когато детето организира и извърши домакинска работа, прекарва известно време само, без да се чувства самотно, губи се в игра за един час или отказва да се придружи с връстниците си в някаква дейност, която смята, че е погрешно, тя ще изгражда смисъл и усет на стойност за себе си и хармония в семейството си.
Барбара Колоросо
Ако вашите решения се отличават от решенията на вашите връстници, то и вашият живот ще се различава, в една или друга посока.
Джак Ма
Първата идея за киберпънк беше, че мрежовите компютри ще ни позволят да вършим работата си у дома, като фрийлансъри, и след това да осъществяваме директни сделки с връстници по мрежи. Дигиталните технологии биха създали огромна слабост, биха ни позволили да приложим нейните асинхронни, децентрализирани качества към нашата работа и живот.
Дъглас Рушкоф
Да станеш възрастен означава да напуснеш света на родителите си и да започнеш да си проправяш път към бъдещето, което ще споделиш с връстниците си.
Алисън Гопник
Чувствам се дяволски стар, когато виждам, че моите връстници ползват гел за придаване обем на косата.
Андре Агаси
Разделят ни на групи. Водачите и другите. Принадлежа към лидерите, защото моите слаби, жалки, предателски, фундаментално долни връстници ме сочат, когато някой ги попита кой е главният.
Мелина Маркета
Хората са убедени, че мъж на шейсетте няма да погледне връстниците си, но такава е логиката на обикновения. И любовта си има своите. Любовта е безразлична към възрастта и всичко останало, което не е любов.
Милена Агус
Започваш да се чувстваш стар, когато започнат да умират връстниците ти.
Мишел Бюси
Има мощен трансформиращ ефект, когато се обградите с хора с подобно мислене. Натискът от връстници е страхотно нещо, когато ви помага да постигнете целите си, вместо да ви разсейва от тях.
По Бронсън
Обичам да се занимавам с връстници, за да мога да ги тормозя. Защото тогава това не е тормоз. Това е просто война.
Тилман Фертита
Участвайте в този тест. Бихте ли предпочели да спечелите 100 000 щатски долара в офис, където всеки получава заплащане 100 000 щатски долара, или 80 000 щатски долара в офис, където всеки печели 60 000 долара? Повечето хора избират второто, като предпочитат предимство пред своите връстници.
Тод Бъкхолдс
Най-голямото неврологично възбуждане за хората са другите хора. Това наистина ни вълнува. От гледна точка на наградата, това не са пари; не му се дават пари - това е хубаво - то прави неща с нашите връстници, наблюдава ни, сътрудничи си с нас.
Том Чатфийлд
Ако учен заобиколи научните си връстници и реши да вземе очевидно променлив, плашещ и технически научен случай директно пред обществеността, това е умишлено решение и такова, което реално не може да остане незабелязано.
Бен Голдейкър
Основното заключение на работата, която отнема години на изучаване на учени и инженери, всички от които бяха разглеждани от връстници като истински технически експерти, беше, че тези, които не са допринесли творчески в своята област, нямат естетически интереси извън тясната им област.
Дейвид Епстийн
Неотдавнашно проучване предполага, че 75% от отговора на загуба на тегло при затлъстяване се предвижда от нивата на инсулин.29 Не сила на волята. Не калориен прием. Не партньорска подкрепа или натиск от страна на връстници. Не упражнения. Просто инсулин.
Джейсън Фънг
С всеки учебен ден усещах как разстоянието между мен и другите се увеличава. Подобно на моите връстници, аз отчаяно исках да разбера тялото си, реакцията му към хормоните и физическото докосване. Но за разлика от останалите, аз като че ли бях обременен сам с това занимание.
Джоел Салинас
Всеки е свикнал да говори малко по-различен "език" с родителите си, отколкото с връстниците си, защото говоримият език се променя с всяко поколение - както казват, миналото е чужда държава - но мисля, че това се засилва за децата, чиито родители също са израснали в географски чужда държава.
Елиф Батуман
Аз и моите връстници работим много усилено, за да бъдем майки, сестри и професионалисти.
Иванка Тръмп
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща