Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мебел" - страница 2
Избирайте мебелите си така, както избирате съпруга; това трябва да те кара да се чувстваш комфортно и да изглеждаш хубаво, но не толкова приятно, че ако някой мине покрай него, да иска да го открадне.
Джъстин Халпърн
Писането е като малка врата. Някои фантазии, досущ като големи мебели, няма да могат да минат през нея.
Сюзан Зонтаг
Разумът прилича на дом: мислите, които неговия обитател не желае да излага на показ, тъй като те предизвикват у него само неприятни спомени, обикновено ги потулват далече от очите – на тавана или в мазето. Така че при забравата, също както и при съхранението на счупени мебели, несъмнено се извършват волеви усилия.
Маргарет Атууд
"Много пари харча за ядене и съм човек, който обича винаги да му е удобно. Всички големи, високи хора преди всичко държат на удобството, така че голяма част от парите си харча, за да ми е удобно. Да си купя по–удобна кола, по-големи легла. ..Всичко вкъщи ми е правено по поръчка – мебелите, вратите, леглата...Просто обичам да си угаждам." - 20 ВЪПРОСА КЪМ...ЛЮБО ГАНЕВ; 02 юли 2007.
Любо Ганев
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща