Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лекция"
Образованието е сумата от това което студентите се учат един друг между лекциите и семинарите.
Стивън Фрай
Аз изнасям лекции за пари, но всички пари отиват за благотворителност. Така че, аз не печеля пари от това.
Боб Удуърд
Каквито и да са моите намерения, каквато и да е истинността на моето твърдение, нямах никаква работа да изнасям лекция за напълно непознат.
Айлет Уолдман
Джордж У. Буш да изнася лекция по бизнес етика е все едно прокажен да ви прави масаж на лицето – просто не става.
Робин Уилямс
Мислех, че ще бъда органичен химик. Отидох в университета и когато не можех да разбера лекциите по химия, реших, че ще бъда зоолог, защото зоолозите изглеждаха като хора, които обичат живота.
Питър Кери
Когато взех курса по предприемачество в Станфорд, първата лекция беше за предприемача и неговата личност. Те го описват като различен от бизнесмен, който е цялостен научен мениджър.
Фил Найт
Никога не съм виждал Исус да чете лекции на хората за необходимостта да приемат слепотата или куцото като израз на Божията тайна воля; по-скоро той ги излекува.
Филип Янси
Спомням си, че седях там на дивана на баща ми или на дивана на майка ми и слушах тази лекция за това как има две групи и трябваше да се разделим. Доста далеч сме от този вид открит расизъм. И мисля, че е прекрасно.
Джеймс Хекман
Нашите филми оказват огромно влияние върху хората. Но в същото време никой не отива в киното, за да слуша лекции, така че ако имате интересна история и ако можете да я покажете като филм и посланията му са добри, той е като череша на тортата: това е супер хит. И ако получа такива филми, със сигурност ще искам да работя по тях.
Джухи Чавла
В лекциите по право не трябва да търсиш ... нежност и поетичност. Самата им материя не допуска ... поетично творчество, ще ти се наложи да се примириш с това и ... да го счетеш достойно за дълбоки размисли.
Хайнрих Маркс
Лев Матвеевич (Зелений), по моя молба за мен и за моите колеги от постоянните членове на Съвета за сигурност, наскоро прочете поредица от лекции по проблемите на произхода на Вселената, на планетарните изследвания, на изследване на Слънцето, взаимодействието на Слънцето, Земята и други планети. Много интересно и полезно.... Лев Матвеевич каза много интересни неща, включително, че след седем милиарда години Слънцето ще спре да съществува и ще се превърне в някакво бяло джудже. Подобна перспектива е много тъжна, макар и далечна.
Владимир Путин
Всяка бивша к., когато остарее, се опитва да изнася лекции по морал... особено при концертни турнета в чужбина.
Дмитрий Рогозин
Нека да изясним едно нещо. Необразовани в колеж не означава глупав. Това означава, че разумно сте избрали да не плащате 40 000 долара годишно, за да ви изнасят лекции за микроагресиите.
Майло Янопулос
Изправям се, сигурен в едно и само в едно. Че баща ми ще дойде и ще ме вземе. Няма да ми изнесе лекция, няма да се опита да ми даде урок. Той няма да зададе хиляди въпроси или да ме помоли да се извиня. Той просто ще дойде и ще ме вземе. - Просто ми кажи къде се намираш.
Мелина Маркета
Съединените щати в частност и Западът като цяло трябва да се чувстват малко смутени от всички тези лекции, които правихме на Третия свят.
Пол Кругман
Бих искал да бъда свободен за всички, които искат да посещават моите лекции.
Хауърд Пайл
Това е важно, да се извиняваш, да слушаш, знаеш ли, мисля, че тийнейджърите, с които говоря, повечето от тях не се чувстват разбрани. Имат чувството, че им се четат лекции през цялото време.
Шон Кови
Аристотел изнасяше лекции, докато се разхождаше.
Бен Монтгомъри
Следването въобще не ме вдъхнови. Толкова скучно е да слушаш лекции на професии, които нито веднъж в живота не се е занимавал с бизнес.
Дан Кенеди
Знаех статистиката; Бих присъствал на лекции в полицията. Никога не се качвайте в колата. Никога, никога, никога. Ритайте, крещите, удряте, извивате се, плюете, нокти - правете каквото е необходимо, но не се качвайте в това превозно средство. Шансовете на една жена за оцеляване рязко спаднаха.
Джеймс Грипандо
И ето ме с лекциите си как да бъда щастлив. Сякаш съм експерт в това. Сякаш това е задължителна дисциплина.
Жауме Кабре
Лекции, уроци, преподаване - всичко това е приблизително същото като любовта: не получавате удоволствие, ако партньорът ви не го получава, а обменът на удоволствие расте само когато всеки получи удоволствие от другия.
Идрис Аберкан
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща