Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чиния" - страница 2
Салата Капрезе идеално представя цветовете на италианското знаме. Въпреки че не съм толкова сигурна, че цветовете на флага произлизат от кухнята, не може да се отрече, че тези цветове предизвикват типична италианска чиния.
Лидия Матичио Бастианич
Храненето е история на живота ви, така че когато хората казват, че храната е утеха, те са прави в известен смисъл; винаги е там с теб. Винаги е приятел. Любимите ви храни пътуват с вас през целия ви живот, вкусвайте всичко, което правите. Дори и да плачеш над чиния, чинията все още е там. Пълна с надежда.
Лора Докрил
В политиката е като в кухнята - накрая жените мият чиниите...Не знам дали тестостеронът е виновен или друго, но нещо кара мъжете да изпадат в много агресивни състояния.
Антония Първанова
В САЩ съм вече 50 години, но никой никога не ме е питал какъв си, що си, в какво вярваш, в какво не вярваш. Възхищавам се на американците, че са успели да поставят религията вън от политиката. Вярвам в силата на американската демокрация и ако един ден се окажа на нулата и трябва да започна живота си отново, ще мия чинии, но няма да напусна САЩ.
Шефкет Чападжиев
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща