Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опонент" - страница 2
Бил съм също така атакуван от моите опоненти като някой който иска да изчисти факултетите от леви професори. Това не е истина. Първата разпоредба на Хартата на академичните права е, че никой професор не може да бъде назначаван или уволянван заради неговите политически възгледи. Никога не съм призовавал за изхвърляне на професор заради неговите политически възгледи, нито бих го направил.
Дейвид Хороуиц
Ключът към манталитета на левицата е, че тя съди себе си по своите най-добри намерения, а своите опоненти – включително и главата на Америка – по техните най-лоши дела.
Дейвид Хороуиц
Хората в Гроздьово и Долни Чифлик са доволни, че благодарение на правителството и местната власт от ГЕРБ в общината им има десетки обновени пътища и публични сгради. Ние ще продължаваме да градим, защото за разлика от опонентите ни, можем да носим отговорност.
Бойко Борисов
Изчаках достатъчно г-н Костов да надуе балона. Не е в стила ми да персонифицирам политическия дебат, дори и когато нападките на моите опоненти придобиват личен характер. Но става дума за доста тежки манипулации. Затова нека господин Костов да каже в какво точно ме уличава, защото едва ли някой ще му повярва, че той не познава съдържанието на папката и че може да остане на нивото задаване на въпроси.
Георги Първанов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща