Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рафт"
Имам повече книги, отколкото рафтове за тях. И всичките съм ги прочел. Аз съм като Шварценегер, само че качвам на мозък. Аз съм мозгобилдър.
Карл Лагерфелд
Ако не видите книгата, която искате на рафтовете, напишете я.
Бевърли Клиъри
Книгите са възхитително общество. Ако влезете в стая и я намерите пълна с книги - дори без да ги вземете от рафтовете, те сякаш говорят с вас, за да ви предложат за добре дошли.
Уилям Гладстон
Имам рафт с книги за комфорт, които чета, когато светът се затвори в мен или се случи нещо неприятно.
Ан Маккафри
Книги навсякъде. По рафтовете и в малкото пространство над редиците книги и по цялото пода и под столовете, книги, които съм чел, книги, които не съм чел.
Една О'Брайън
Рафтовете на много евангелисти са пълни с книги, които посочват недостатъците в еволюцията, обсъждат я само като теория и почти намекват, че тук има конспирация, за да се избегне фактът, че еволюцията всъщност е порочна. За съжаление всички тези книги се основават на заключения, които никой разумен биолог сега не би приел.
Франсис Колинс
Не ме молете да сложа рафт, но аз обичам инженерството.
Брус Дикинсън
Не позволявайте на съвършеното да бъде враг на доброто. Спуснете летвата. Всъщност прекарването на десет минути в разчистване на един рафт е по-добро от фантазията за прекарване на уикенд в почистване на мазето.
Гретхен Рубин
Когато бяхте син на злото, нямаше нищо, което да не можете да направите, притежавате или убиете и въпреки това нейното смъртно Аз беше неуловим трофей, който той можеше да докосне, но не и да го сложи на рафта си. Това я правеше рядка. Това я направи скъпоценна. Това го накара... да я обича.
Дж. Р. Уорд
Да живееш в книжарница е като да живееш в склад с експлозиви. Тези рафтове са класирани с най-горимите материали в света - мозъците на хората.
Кристофър Морли
Моята къща мечта . . . Всяка стая с различна текстура, различно настроение, различно стихотворение и в основата си скърцаща стълба, плъзгаща се по рафтовете за книги от пода до тавана във вечна стая с дъбови панели, която ухае на кожа и вечност.
Олга Грушина
Ако просто се концентрирам, мога да вляза в магазина за спомени и да намеря правилния рафт с подходящия филм и да изчезна в него...
Пер Петершон
Повечето убийци имат доста среден начин на живот. Постоянни работни места също. Понякога дори живеят семейния живот - бяла ограда и седан с четири врати. Това ги прави толкова страшни. Те се държат като хора и се вписват в обществото и от ранна възраст знаят как да скрият лудостта; поставят я на рафт и го изнасят само при специални случаи.
Пол Клийв
Скоро ще бъде трудно да поставите рафт без диплома по поставяне на рафтове.
Том Ходжкинсън
Поставете отворени рафтове на модула зад тоалетната. Използвайте задната част на вратата за куки, на които да закачите кърпи за баня и халати, или поставете стойка с куки вместо куки, като използвате дупките, които вече са пробити в плочките.
Фрида Рамстед
Почувствах купища рафтове и те бяха пълни с пластмасови бутилки и може би кофи и един предмет, който се чувстваше като най-лошото нещо в света, но който по-късно се оказа сандвич.
Адам Рекс
Библиотеката след затварянето е самотно място. Сърцето и бие безшумно, а редовете рафтове създават почти непостижим брой тъмни и страховити ъгли.
Вики Майрън
Добрата библиотека никога не е прекалено чиста и подредена или твърде прашна. Обикновено хората винаги са там, вземат книги от рафтовете и остават до късно да четат.
Даниъл Хандлър
Всъщност, разбира се, няма тайни знания; никой не знае нищо, което да не може да бъде намерено на рафт в обществената библиотека.
Дениъл Куин
Всички ние сме том на рафт на библиотека, история за себе си, никога не е описана с една дума или дори много точно с хиляди. Човек никога не е толкова тих или необуздан, колкото изглежда, или толкова лош или добър, толкова уязвим или толкова силен, толкова сладък или като феестичен; ние сме дебелослоени, страница върху лъжа, зад прости корици. И любовта - не е самата книга, а подвързването. Може да ни разкъса или да ни задържи.
Деб Калети
Да срещнеш половинката си е като да влезеш в къща, в която си бил преди - ще разпознаеш мебелите, снимките на стената, книгите на рафтовете, съдържанието на чекмеджетата: Можеш да се ориентираш в тъмното ако се налага.
Джанди Нелсън
Перфектният дресинг е от съществено значение за перфектната салата и не виждам никаква причина за използването на бутилиран дресинг, който може да седи на рафта с хранителни стоки седмици, дори месеци - дори години.
Джулия Чайлд
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща