Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пиле"
Не можете да получите броня и гумено пиле просто така. Трябва да планирате предварително.
Майкъл Палин
И повярвайте ми, едно хубаво парче пиле може да накара всеки да повярва в съществуването на Бог.
Шърман Алекси
Работните места като такива са сравнително нова концепция. Хората може би винаги са работили, но до появата на корпорацията в ранния Ренесанс повечето хора са работили само за себе си. Те правеха обувки, скубеха пилета или създаваха стойност по някакъв начин за други хора, които след това търгуваха или плащаха за тези стоки и услуги.
Дъглас Рушкоф
Човешката глава е с приблизителни размери и тегло като печено пиле. Никога досега не съм ималa повод да правя това сравнение, защото никога преди днес не съм виждал глава в тиган.
Мери Роуч
Излюпеното пиле не може да се върне към черупката, соколът, който е намерил небето, не седи с охота в гнездото.
Мерседес Лаки
Не искате да правите постоянна диета само от маруля. Не искате да правите постоянна диета от пържено пиле.
Паула Дийн
Днес повечето жени са заобиколени от гениални джаджи. Те не отглеждат грах или пиле, което сервират за вечеря; вместо това те ловуват и събират в хранителния магазин. Те минават през каталози или универсални магазини, за да си купят дрехи, вместо да стрижат овце, да щъкат вълна и да тъкат платове за поли, палта и одеяла.
Хелън Фишер
...и с последната си мисъл изпитах истинско съчувствие към онези бедни пилета.
Шанън Хейл
По-голямата част от кашата, която се нарича история, възниква, защото крале и президенти не могат да бъдат доволни от хубаво пиле и добър хляб.
Дженифър Донъли
Брат ми си мисли, че е пиле - не му говорим за това, защото имаме нужда от яйца.
Граучо Маркс
В наши дни тълпите хора са като пилета от птицеферма, чиято памет е ограничена до последното хранене.
Емир Кустурица
Хазартът в средновековна Франция е бил прост бизнес. Всичко, от което се нуждаехте, бяха приятели, гърне и пиле. Всъщност нямахте нужда от приятели – можеше да правиш това с враговете си – но тенджерата и пилето бяха от съществено значение.
Марк Форсайт
Когато печете пиле перфектно, няма нищо по-вкусно.
Марко Пиер Уайт
Американците сега ядат повече от един милион пилета на час.
Нийл Барнард
Никога не се доближавай до човек, въоръжен с мъртво пиле.
Питър Мейл
Аз съм като обезглавено пиле, което се втурва из двора и никога няма да разбере нищо.
Рейчъл Уорд
Да се доверявате сляпо на финансови експерти е като да доверявате вашите пилета на г-н Лисица.
Робърт Ролих
Един ден ще имаме система, която включва правата на хората да правят пари и да ги задържат, вместо система, в която можете да гласувате за лисицата или вълка, но няма малка кутия, която да подкрепя пилетата. Ще дойде и нашето време, можете да сте сигурни в това.
Стюарт Уайлд
Никой не обича гумено пиле.
Гай Фиери
Обичам да ям пиле с голи ръце. Кара ме да искам да ръмжа на хората, дори повече от обикновено.
Джери Смит-Реди
Нямайки възможност да ползваш молив или химикалка, се чувстваш безпомощен, като пиле, оставено без клюн.
Джон Роналд Руел Толкин
Казваме, че котката има вкус на пиле, когато, ако бяхме отбити от котешка яхния, бихме казали, че пилето има вкус на котка.
Джонатан Гримуд
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща