Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шоколад"
Да не би руският шоколад да е по-лош от вносния? А бирата? За водката не говоря.
Борис Елцин
След двадесет години брак аз, мисля, че започнах да разбирам какво иска жената. Любовта за жените е това което е между диалог и шоколад. А за мъжете е това което е между секс и пиене.
Мел Гибсън
Слабостта ми е тъмният шоколад. В чантата си нося малки пакетчета.
Шарън Стоун
Вместо минало, настояще и бъдеще, аз бих предпочел шоколад, ванилия и ягоди.
Ашли Брилиант
Шоколадът е едно от най-обичаните открития в света и когато имаме нужда от бързо увеличаване на енергията и ендорфините, шоколадът е най-подходящото лечение.
Маркус Самуелсон
Шоколадовите стафиди имаха някакъв рибен вкус, но на Люси не му пукаше - шоколадът беше шоколад. Тя обаче промени решението си, когато разбра, че стафидите са мънички рибни глави.
Анджи Сейдж
Имам хора в живота си, разбира се. Някои пишат; някои не го правят. Някои четат; някои не го правят. Някои гледат безразлично в празното пространство, когато говоря глупавите приказки и се разхождам, но те правят убийствени палачинки с парченца шоколад и всичко им е простено.
Роб Търман
Взех тази усмивка и я поставих точно там, където беше дупката в гърдите ми. Беше по-добре от кафе, или шоколад, или перфектен пирует. Стиснах я и я държах здраво.
Сесил Кастелучи
Бях като шоколад в кутия, изглеждах добре възпитан и перфектно на място, като през цялото време бях в таен център.
Деб Калети
Без мен този шоколад е нищо. Но поставяйки го в устата ми, и той става удоволствие. Той се нуждае от мен.
Амели Нотомб
Критиката не е шоколад, за да я обичаш.
Леонид Брежнев
Шоколад - това символ на лекотата, искрящият реален живот, който не може да бъде укротен от никакви ограничения.
Джакомо Казанова
Ядки, семена, тъмен шоколад, червено вино, зехтин и зеленчуци като праз, чесън и лук са пълни с химикалите, които микробите обичат. Трябва също да ядем повече ферментирали храни като живо кисело мляко, кимчи, кисело зеле и кефир.
Майкъл Мозли
Освен очевидните шоколадови бисквитки и сладолед, шоколадът може да се използва по най-различни начини за десерти.
Маркус Самуелсон
Как точно говеждото и шоколадът не са били в едно и също семейство храни?
Мишел Гейбъл
Защо съществува това погрешно схващане, че тъмното е равно на добро. Това важи само за шоколада.
Рис Боуен
Вкусът на шоколад сам по себе си е чувствено удоволствие, съществуващо в същия свят като секса... За себе си мога да се наслаждавам на порочното удоволствие от шоколада... изцяло от себе си. Потайността го прави по-добър.
Рут Уестхаймер
Никога не пестете от малкия лукс на живота. Пиенето на хубаво вино и яденето на шоколад няма да решат проблемите ви - но няма и да навредят.
Ърни Зелински
Върнах китарата в калъфа. Вече дори не мога да я погледна. Вместо това искам да правя брауни. Искам краен резултат, за който има рецепта. Искам да комбинирам яйца и вода и олио и шоколад и брашно и захар и ванилия и да получа нещо пълноценно.
Деб Калети
Комфортно хранене или чиста алчност? Най-вероятно смес от двете. Парчета торта или бисквити или шоколад биха могли моментално да подсладят киселината на живота ми. Ако цял ден сте били наричани гей на детската площадка, торта, когато се върнете у дома от училище, предлага утеха. Приказна торта, разбира се.
Дейвид Уолямс
Шоколадът... не е нещо, което можете да вземете или оставите, нещо, което харесвате само умерено. Не харесвате шоколад. Дори не обичате шоколада. Шоколадът е нещо, с което имате връзка.
Джинийн Рот
Вярвам, че най-главното на света е да бъдеш щастлив! Щастие. Просто като чаша шоколад или сложно, като сърцето. Горчиво. Сладко. Истинско.
Джоан Харис
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща