Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Човече"
- И виж - каза Незнайното човече - душата е като градина. Просто я изчисти от плевелите и виж какво ще се получи!
Рая Видинска
Млади човече, по математика не разбираш нещата. Просто свикваш с тях.
Джон фон Нойман
Папараците правят това, което правят, човече. Те също имат работа.
Трейси Морган
Човече, светът е пред тебе като отворен прозорец, така че внимавай да не паднеш от него.
Станислав Йежи Лец
Свободата на словото е двупосочна уличка, човече. Имате право да кажете каквото искате и шефът има право да каже на полицията да ви арестува.
Лени Брус
Нашите единствени истини, човече, са нашите болки.
Алфонс дьо Ламартин
Знаеш ли, никой не е казал: "Човече, наистина искам кариерата на този човек". Искам да кажа, всеки от нас трябва сам да се справи.
Райън Рейнолдс
Човече, животът беше сложен. Но истината беше проста. Той беше нейният дом. Той беше там, където й бе мястото.
Дж. Р. Уорд
Когато бастилиите се обръщат в прах, няма ли от него да се възправиш ти, човече?
Станислав Йежи Лец
Всъщност се моля доста. И дори да не вярвате в молитвата, просто опитайте. Молете се за добър ден, или просто се молете за вашия приятел, или каквото и да е. И е удивително, човече, защото абсолютно работи. Гарантирам, че наистина върши работа.
Роб Халфорд
Най-голямата грешка, която хората правят, е да приемат, че техните кучета мислят като малки човечета и че могат да преговарят с тях за поведение, но това не работи по този начин.
Сизар Милан
Ех, човече, свещено животно!
Фарук Шехич
Човече, има друга свобода там и идва от някъде другаде и че някъде другаде е мястото, което ме интересува.
Франк Гери
- Млади човече, не бъди нетърпелив, животът на хората има смисъл, ако се обясни в техния контекст, иначе ти е трудно да разбереш нещо.
Хулия Наваро
...Влюбен съм, човече. И това е невероятно. По-добре от всяка градина. Не е необходимо да се полива всеки ден. Не мислех, че това ще ми се случи отново. Това е най-хубавото нещо в живота ми. Никога не съм бил толкова щастлив.
Хънтър Дейвис
Всичко, което знам е, че тя е дивата богиня-войн с пламтящия меч на праведността. Не се забърквай с нея, човече, или тя ще те прецака.
Шанън Макена
Загубата на сестра ми от рак беше... Това беше най-лошото нещо на света, човече.
Гай Фиери
Човече, грешно ли е да пропускаш да си млад и сигурен в себе си?
Алгис Будрис
През 1995 година направих уебсайт и половината мрежа дойде да го види и си помислих: "Човече, това е, това искам да направя".
Джефри Зелдман
Слушайте, млади и горди човече, моята специалност е да поправям човешки глави, но никога през живота си не съм бил толкова близо до обратния процес.
Александър Галич
Реалният риск не се променя. Трябва да усетя, че преследвам нещо. Ако изкарвам пари, добре. Но предпочитам да се стремя. Това е стремежът, човече, това е, което искам.
Джон Колтрейн
Трябва да се опиташ по-силно, за да бъдеш мил, човече. Всички сме в капан заедно на тази земя.
Джон Сандфорд
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща