Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живеене" - страница 2
Спрете да живеете с мечти за бъдещето. Щастието не може да бъде създадено нарочно. Това е само страничен продукт от съвместното живеене. Ако ви провърви.
Каролайн Греъм
Ракът се промени, аз също. Животът продължава, дори отново става нормален. Отказах да позволя на рака да развали партито ми. Има твърде много готини неща за правене, планиране и живеене.
Крис Кар
Дали е сигурно, че човек с напълно праволинеен ум, с напълно безупречен морал може да живее с друг човек? Под живеене не разбирам да си заедно с някого и да не сбиете, а да ти е драго да бъдеш с него, да го обичаш, да изпитвате удоволствие от общуването.
Никола дьо Шамфор
Много са причините Варна да излезе на първо място като най-добър град за живеене (за 2007 г. - бел.цит.). ... Не мога да пропусна и усилията на частния сектор в случая, на ръководената от мен администрация - справедливо би било и това да спомена...
Кирил Йорданов
Много от това, което съм написал, се подрежда под знака на ексцентричността, защото между живеене и писане никога не съм допускал ясна разлика - ако живеейки, успявам да прикрия едно частично участие в моето положение, то не мога да го отрека в онова, което пиша, защото пиша именно тъй като не съм или съм наполовина.
Хулио Кортасар
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща