Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Максимум"
Защото тъй като тъканта на Вселената е най-съвършена и е дело на най-мъдрия Създател, във Вселената не се случва нищо, в което да не се появява някакво правило на максимум или минимум.
Леонард Ойлер
Искам да се дава минимум информация с максимум любезност.
Жаклин Кенеди Онасис
Бизнесът е най-увлекателната игра, в която максимум хазарт се съчетава с минимум правила.
Бил Гейтс
Ако искате да извлечете максимума от себе си, не е задължително да спазвате диета - трябва да носите правилните дрехи.
Трини Уудол
Перверзността на Вселената клони към максимум. Вселената е враждебна.
Лари Нивън
Нищо не се случва в света, чийто смисъл не е някакъв максимум или минимум.
Леонард Ойлер
Правилна дозировка на афоризми: минимум думи, максимум смисъл.
Марк Твен
Точно като спазването на здравословна диета е важно за поддържането на здравословен начин на живот, храненето с правилните храни е също толкова важно, за да извлечете максимума от вашата тренировка.
Маркус Самуелсон
За да извлечете максимума от парите си, препоръчвам да се придържате към взаимни фондове, които не начисляват комисионна, когато купувате или продавате.
Сузи Орман
Ръста на благосъстоянието на обществото достига своят максимум, а разпределението на ресурсите е оптимален тогава, когато в обществото се създават условия за реализация на всеки проект, ако той нищо не влошава, на никого не нанася ущърб, подобрявайки положението даже и на един човек.
Вилфредо Парето
Мисля, че смъртността ви кара да живеете по-пълноценно съществуване. Когато бях дете, се уплаших от смъртта и може би точно това ме накара да се отчаям да извлека максимума от живота.
Долф Лундгрен
Дайте ми нещо сходно на мотор, и аз ще изстискам от него максимума.
Жил Вилньов
Бог на всеки му дава неговото... Някой умее да пише, а друг да танцува. Бог ми е дал възможноста добре да играя футбол, затова аз го правя на максимум.
Роналдиньо
Хубавата рокля съществува максимум секунда. Или максимум до края на партито. Модата е илюзия.
Том Форд
Най-ефективният и най-достъпният начин за придобиване на максимума на градивната сила е да обичаш истински и мъдро.
П. А. Сорокин
Най-доброто нещо, което можете да направите за целия свят, е да извлечете максимума от себе си.
Уолъс Д. Уотлъс
Публиката винаги изисква от мен максимума. Това е цената за славата, това е една много жестока цена.
Мария Калас
Смелостта да бъдем автентични ни държи достатъчно силни, за да издържим на разбиването на сърцето, през което може да настъпи просветлението. И именно като почитаме как животът идва чрез нас, ние извличаме максимума от живота, а не като се държим настрана. Целта е да смесим ръцете си в земята, а не да останем чисти.
Марк Непо
Най-доброто обществено устройство е това, което прави живота на хората, съставящи мнозинството от обществото, най-щастливи, предоставяйки им максимум средства и възможности за удовлетворение на най-важните им потребности.
Анри дьо Сен-Симон
Нека вашето куче ви научи как да извлечете максимума от живота! Ако всички можехме да бъдем по-скоро като нашите кучета, когато става въпрос да живеем в момента, да бъдем честни и автентични и да се научим как да не таим злоба, цялата планета би била много по-добро място.
Сизар Милан
Единствената услуга, която можете да окажете на Бог, е да дадете израз на това, което той се опитва да даде на света чрез вас. Единственото служение, което можете да принесете на Бог, е да извлечете максимума от себе си, за да може Бог да живее във вас до предела на вашите възможности.
Уолъс Д. Уотлъс
Отървете се от идеята, че Бог иска да се жертвате за другите и че можете да си осигурите благоволението му, като го направите; Бог не изисква нищо подобно от вас. Това, което Той иска, е да извлечете максимума от себе си, за себе си и за другите; и можете да помогнете на другите повече, като извлечете максимума от себе си, отколкото по друг начин.
Уолъс Д. Уотлъс
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща