Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бижу"
Изящни спомени са като изгубените бижута.
Пол Валери
Понятието за справедливост е толкова модерно, колкото и женските бижута.
Блез Паскал
Мирът е толкова ценно бижу, че бих дал всичко за него, освен истината.
Матю Хенри
Да бъдеш уместен в цитирането е прекрасен и опасен дар. Прекрасен, защото украсява речта на мъжа с бижута на други мъже; опасно по същата причина.
Робъртсън Дейвис
Може да е странно, но никога не съм пазарувала. Дори и моите бижута - нито едно от моите бижута не съм го купила сама за себе си.
Имелда Маркос
Очевидно изпитвам голяма любов и признателност към бижутата, благодарение на майка ми, за ужас както на баща ми, така и на гаджетата ми.
Иванка Тръмп
Винаги е едно и също: жените се обличат с бижута и кожи, а мъжете - с остроумие и цитати.
Морис Шевалие
Мисля, че трябва да носите бижута само ако имат история зад себе си.
Робърт Карлайл
Малко бижута върху мъжа е добре, въпреки че той никога не трябва да носи твърде много. Всеки мъж винаги трябва да има страхотен часовник.
Тамара Мелън
И в бизнес, и в личен живот винаги съм откривала, че пътуванията ме вдъхновяват повече от всичко друго, което правя. Доказателствата за езиците, културите, пейзажа, храната и дизайнерската чувствителност, които откривам по целия свят, могат да бъдат намерени във всяко парче от моите бижута.
Иванка Тръмп
Най-безценните бижута не са от скъпоценни камъни, а от плът и кръв.
Робърт Лъдлъм
Истината е първата от бижутата.
Маргарет Фулър
Запомнете... животът е кратък. Всяка минута е бижу, всяка секунда - съкровище. Не ги губете за това, което не обичате.
Мег Кабът
Свободата, най-голямата от всички земни благословения - дайте ни това скъпоценно бижу и можете да вземете всичко останало!
Патрик Хенри
Нямах великолепни бижута, които да ти дам, но се надявах, че ще разбереш, че ще ти дам света, ако мога.
Патриша Райс
Земята беше като бижу в кадифената длан на Вселената.
Уитли Стрийбър
Точно както слепец може да намери бижу сред купища боклук, така и този Дух на пробуждането някак си се зароди в мен.
Шантидева
Знаем, че всичко е просто мечтание. По всяка вероятност никой в тази гора никога няма да получи копие и никога повече няма да видя кралството на майка ми, камо ли да бъда приветстван от тълпите като бижуто на Килденри. Може би е напразно да го желаем. Но понякога би било хубаво просто да държите нещо истинско в ръцете си, което да се чувства като мярка за вашата стойност. Нали така, Фин?
Шанън Хейл
Подобно на слънцето, което избухва през облаците в сив ден, бижутата осветяват лицата на Бен и Баба.
Дейвид Уолямс
Дори един час на ден и пет дни в седмицата могат да бъдат достатъчни, за да постигнете напредък в някои от нещата, които са ценни за вас и вашата мисия. Възползвайте се от това време и ги пазете като бижута на короната.
Джеф Сандърс
- Мозъкът ти е с размерите на грахово зърно дори не може да си представи какво бижу носите със себе си! - Но мозъкът ми с размерите на грахово зърно разбира отлично, че се държиш като глупак, който първо е облякъл водолазен костюм.
Ева Фьолер
Физически сърцето е орган, който ни поддържа живи чрез координирана мрежа от клетки, които бият заедно. Духовно сърцето е центърът на любовта, силата, която прави живота ни полезен. В световен мащаб сърцето е символ на нов организиращ принцип за това как да живеем заедно на това крайно бижу на планетата.
Енодиа Джудит
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща