Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вещица"
Жени. Ти ми казваш, че не всички са вещици, а аз ще ти кажа, че не си обръщал внимание.
Чарли Хюстън
Понякога една жена, за да оцелее, трябва да е вещица.
Стивън Кинг
Аз не съм вещица. Аз съм жена ти.
Уилям Голдман
Когато слушаше песни, които обичаше по радиото, нещо се раздвижи в нея. Под кожата й се разпространи течна болка и тя тръгна от света като вещица.
Арундати Рой
Позволете ми да приема, че две и две са пет и ще докажа, че вещица излиза от комина!
Давид Хилберт
Всички известни на мен жени над седемдесет годишни могат да се разделят в три категории: 1) мили стари дами; 2) стар дами; 3) стари вещици.
Самюъл Тейлър Колридж
През последните години на президентството, като се започне от подслушването изпод дивана, бях под постоянен обстрел. Колко мръсотия се изсипаха върху мен, какъв лов на вещици започна след 2004 година! Представяте ли си каква каша ще се свари, ако реша да ходя на президентски избори, колко помия ще се излее отново?
Леонид Кучма
Това което е добро за едни е зло за други. Но и във вълшебните приказки също има разлика между феите и вещиците - това е въпрос на възраст и външност.
Умберто Еко
Копнея за всичко, което загубих, а старицата на вещиците ми казва, че сенките, които си отиват, винаги се връщат.
Мария Полидури
В крайна сметка, ако слънцето е главният магьосник, тогава луната, разбира се, също е вещица.
Робърт Фрост
Аз съм жена вещица - употребявам тютюн и светена вода. Аз съм жена, която се радва на своите бедствия. Дават ми нещо да правя. Своеобразна професия... Аз имам магията на думите. Силата да очароваш и убиваш по желание.
Сандра Сиснерос
Винаги съм намирал вещиците и злите мащехи за много по-интересни от "героините" - поне те наистина направиха нещо.
Сара Пинбъра
Никой не харесва момчета! Дори момичета, които харесват момчета, не могат да понасят момчета! Те миришат, говорят твърде много, объркват всичко и винаги са с ръце в гащите си, но това не означава, че можем да ходим на училище без тях! Това е като стимфали без кости! Това е като вещици без брадавици! Без момчета ЖИВОТЪТ НЯМА СМИСЪЛ!
Соман Чейнани
Свършиха се времената на лов на вещици - сега вещиците ловят нас.
Урсула Зибура
Талибаните са мюсюлманската версия на процесите над вещиците в Салем.
Фатима Мерниси
Кидо - тук има проблем. Имаме вещици, имаме Зло, имаме сираче и имаме отвличане. Каква е сделката?
Вивиан Френч
При това тя е фея... или вещица - зависи кого попитате.
Алекс Флин
Вероятно сте най-лошата вещица в цялото училище. Щом възникне някакво разстройство, почти сигурно ще се окажете в самия му център.
Джил Мърфи
Съдбата е стара вещица, от която никога не знаеш, какво да очакваш в следващата минута.
Жюлиет Бензони
Жалко е, че поради истеричното преследване на магьосници тези методи се превърнаха в нещо коварно в умовете на хората, което трябва незабавно да бъде изкоренено. Заедно с уважение към тези, които знаеха как да ги прилагат. На вещици, които са станали вещици в очите на своите съседи.
Катержина Тучкова
Най-голямото предимство на всичко е, че когато хората мислят, че сте вещица, можете сами да изядете цяла порция тикви.
Катлийн О'Нийл Гиър
Вещица. Думата мина през ума му. Ние наричаме такива жени така, защото нямаме друго име.
Катрин Арден
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща