Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тенис" - страница 2
И все пак, помисли си той, не всеки ден разбираш, че във вените ти тече божествена кръв. Чудя се какво ще кажат момчетата от тенис клуба за това?
Саймън Кларк
Ако гледате Рафаел Надал да играе тенис, можете да отговорите само с учудване и голямо възхищение. Той е невероятен атлет с толкова много дисциплина, толкова много концентрация и човек, който обича да влага много страст във всяка точка. Думите не излизат от мен, за да опиша играта му по подходящ начин. Рядко съм виждал някой, който подхожда към топката с толкова много внимание. С такава страст и радост, че е страхотно забавно да го гледаш. С него можете да свържете всичко, което прави тениса толкова красив.
Щефи Граф
Тенисът винаги е бил голямо предизвикателство за мен и да мога да играя такъв тенис - е, само тенисът може да предизвика тези чувства за мен.
Щефи Граф
Отегчавам се лесно, така че като цяло съм склонна да смесвам тренировките си. Упражнявам се във фитнеса с треньор веднъж седмично, когато съм в града, и обичам йога, голф и тенис.
Иванка Тръмп
Вашето дете е силно по тенис и слабо по математика. И повечето родители биха наели учител по математика. А аз бих наел учител по тенис.
Дийпак Чопра
Смятам, че играта ми беше достойна за сравнение с играта на всеки друг. Понякога дори играех съвършен по мое мниние тенис. Много години бях пръв, което хич не е лесно. И знаех, че мога да победя във всеки най-важен мач.
Пийт Сампрас
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща