Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тенис"
Тенисът е умствена игра. Всички са във форма, всеки удря страхотно форхенд и бекхенд.
Новак Джокович
Аз отново получавам от тениса удоволствие. Когато се върнах след травмата неуспешните дни бяха неизбежни, но сега при мен вече са по-успешни.
Рафаел Надал
Ако вие можете да продължите да играете тенис, когато някой стреля на улицата, това е концентрация.
Серина Уилямс
Единственото число, което някога би било достатъчно, е 0. Нула паунда, нулев живот, нулев размер, двойна нула, нулева точка. Нула в тениса е любов. Най-накрая го разбирам.
Лори Халсе Андерсен
Въпреки че сега съм доста популярен в моята страна и тенисът е спорт номер 1 и съм много поласкан, че хората ме разпознават и идват и ми правят комплименти, аз съм по-скоро съм човек, който обича да има уединение и мир.
Новак Джокович
Баща ми никога не е гледал тенис, никога не е харесвал тениса твърде много. Той каза: "Добре, купуваме ракета, гледаме заедно", защото не знаехме нищо. Това беше процес на съвместно учене, който го направи по-интересен.
Новак Джокович
Беше много необичайно момче да играе тенис в моята страна.
Новак Джокович
Тенисът е моят живот, очевидно; Трябва да се съсредоточа, трябва да спечеля. Но това не е единственото нещо. Няма да играя вечно.
Новак Джокович
Обичам футбола и това е спортът, който наистина бих искал да играя. Тук казах по националната телевизия, че наистина бих искал да играя за някой от нашите футболни клубове, когато завърша кариерата си в тениса.
Новак Джокович
Винаги се опитвам да имам нещо, което да държи ума ми спокоен, да отклонява ума ми малко от тениса.
Новак Джокович
Винаги съм се ръководила от стремежа да покажа най-доброто, което мога. Това ме поддържаше в тениса и сега е същото.
Щефи Граф
Толкова е трудно да се намери време освен тенисът.
Щефи Граф
Тенисът всъщност не беше много в ума ми, така че не беше като да мисля за него през цялото време.
Щефи Граф
Сигурен съм, че всеки писател има това, а може би и всеки водещ на новини, че хората винаги идват при мен и казват, че дъщеря ми иска да прави това, което правиш ти, моето кръстник, моят тенис партньор.
Ан Патчет
Живеейки в света на тениса, за човек няма друг избор, освен бързо да порасне.
Мария Шарапова
Киното е като тениса. С добър партньор бързо постигаш успех.
Мишел Мерсие
Фактът, че никой не е играл тенис в моето семейство и случайно ще кажете, че правят три тенис корта пред ресторанта, който семейството ми притежаваше, когато бях на 4 години, мисля, че това е съдба. Това са житейски обстоятелства, които се събират, за да станете този, който искате да станете.
Новак Джокович
Винаги съм ценяла грижата за тялото и ума си и имах холистичен подход към живота. Винаги съм смятал, че това е от изключителна важност за моя тенис.
Новак Джокович
Това е много важно и успехът ми много зависи от хармонията, която чувствам в личния си живот. За мен е важно да бъда щастлив в личния си живот. И ако продължи, мога да продължа да играя тенис.
Новак Джокович
Един хирург може да иска да бъде най-добрият хирург в Манхатън, но в Лонг Айлънд през уикенда изобщо да не го интересува как е на тенис кортовете или на масата за пинг-понг. Дори да изключите конкурентоспособността си, когато е подходящо, когато другите хора не са конкурентни, да разпознаете това социално обстоятелство и, разбирате ли, да го охладите. Това е изключително важно конкурентно умение.
По Бронсън
Тенисът е спектакъл, но за играчите винаги е важен крайният резултат.
Рафаел Надал
Тенисът е много чист спорт, защото има твърде малко случаи на употреба на допинг.
Рафаел Надал
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща