Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отдаденост"
Страстта се развива най-бързо и най-бързо избледнява. Интимността се развива по-бавно, а отдадеността все по-постепенно.
Робърт Дж. Стърнбърг
Качеството на живота е право пропорционално на отдаденост на съвършенство, независимо какво поприще си е избрал човекът.
Винс Ломбарди
Независимо къде се крие интересът ви, няма да можете да постигнете нищо, освен ако не внесете най-дълбоката си отдаденост в това.
Мацуо Башьо
Световният търговски център е жив символ на отдадеността на човека към световния мир... представяне на вярата на човека в човечеството, нуждата му от индивидуално достойнство, неговите вярвания в сътрудничеството на хората и чрез сътрудничество способността му да намира величие.
Минору Ямасаки
Това е научаване в бизнес живота, че на първо място трябва да имате ангажираност, отдаденост и страст към това, което правите.
Лакшми Митал
Настоявам, че един писател, който не вярва страстно в съвършенството на човека, няма нито отдаденост, нито място в литературата.
Джон Стайнбек
Няма да се разсейвам от шум, бърборене или неуспехи. Търпението, отдадеността, благодатта и целта ще ме ръководят.
Луиз Хей
Аз съм фенка на брака и на отдадеността на подходящия човек.
Джоан Колинс
Трайното постигане на целта изисква много време, упорита работа, жертви и отдаденост на процес, който се поддържа с години.
Маршал Голдсмит
Любовта не е максимална емоция. Любовта е максимална отдаденост.
Синклер Фъргюсън
Ами страстта, отдадеността, лоялността? Може ли робот да ги осигури? Не! От друга страна, по-лесно е да пенсионирате робота, когато денят му приключи.
Стенли Бинг
Мисля, че има почти безкрайно значение, че ние практикуваме една от автентичните религии. Но ако искаш да кажеш, има ли някакво значение кое. Отговорът е отрицателен, стига всеки да се следва с еднаква интензивност, искреност, отдаденост.
Хюстън Смит
Трите съставки на успешен съюз между двама... хумор, отдаденост и непрестанна любов.
Бил Козби
Понякога си мислех, че само като си припомня онази отчаяна отдаденост, която децата ми някога са изпитвали към мен, мога да поддържам собствената си отчаяна преданост в лицето на юношеската им насмешка.
Айлет Уолдман
Трябва да се научим да разпознаваме истините на природата, въпреки че не ги разбираме, тъй като някои от тези истини все още могат да бъдат извън способността на човешкия ум да разбере. Това, от което се нуждаем, е сложна рецепта за смирение, въображение, отдаденост на истината и най-вече увереност във вечната мъдрост на природата.
Джон Сарно
Вашата годишнина е празнично събитие не само във вашето семейство, но и за всички ваши фенове. Вашата работа е почитана от голям брой руснаци. Обичани сте за неуморния си творчески труд и за яркия си и щедър талант, както и за искрената отдаденост на изкуството. Хубаво е, че не спряхте дотук и продължавате да пленявате хората с интересни идеи и творчески планове с енергията си.
Владимир Путин
Моята отдаденост на работата ми започна от лично поражение: родителите на първата ми приятелка ме отхвърлиха, защото не бях богат. Реших да им покажа каква голяма грешка са направили.
Роберто Кавали
Животът на пълна отдаденост на истината също означава живот, изпълнен с готовност да бъдеш лично предизвикан.
Морган Скот Пек
Споделени интереси, общи ценности и цели, както и способността да поддържате дълбока, трайна интимност, са предпоставките, ако искате първоначалната еротична привлекателност да се трансформира в нежна грижа и отдаденост, които могат да оцелеят във времето.
Робин Норууд
Аз не искам, думите ми за актьорската професия да звучат помпозно. Съвсем не искам. Нашата работа е дисциплина, безкрайно повторение на едно и също, поражения, упорство, сляп късмет, безгранична вяра в себе си и отдаденост.
Брайън Кранстън
Да бъдеш ефективен лидер е изключително сложно. Изисква визия за бъдещето, отдаденост на нещата да се случват, чувствителност към хора, които понякога са странни, и лична увереност без арогантност.
Дейв Улрих
И все пак знаех, че духовната практика е невъзможна без голяма отдаденост, енергия и ангажираност.
Джак Корнфийлд
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща