Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Корона" - страница 2
Дори един час на ден и пет дни в седмицата могат да бъдат достатъчни, за да постигнете напредък в някои от нещата, които са ценни за вас и вашата мисия. Възползвайте се от това време и ги пазете като бижута на короната.
Джеф Сандърс
Короните правят странни неща с главите, на които са сложени.
Джордж Р. Р. Мартин
Никой не искаше да остарее или да изглежда беден. Беше важно да се скрие, да се преодолява. Това бяха националните забавления: поддържане на външния вид. Нямаше значение дали няма пари, или страната се разпада: важното беше да си красива, да се стремиш към корона, да си кралица на нещо... на карнавала, на града, на страната. Да бъдеш най-високият, най-красивият, най-безмозъчният.
Карина Сайнс Борго
Той ме гледа през дима, през оградата. Той никога не откъсва поглед от мен. Косата му е корона от листа, от тръни, от пламъци. Очите му пламтят от светлина, повече светлина от всички светлини във всеки град в целия свят, повече светлина, отколкото бихме могли да измислим някога, ако имахме десет хиляди милиарда години.
Лорън Оливър
Това е навик. Не, не съм левичар. Обичам да ги мотая около китката си. Но тази корона, ако е на лявата ръка, тогава тя е просто обърната към ръката и се трие през цялото време ... Боли ... Това е цялата тайна, тук няма нищо особено.
Владимир Путин
Бях малко детенце и с баща ми вървим в бургаската Морска градина. Спря ни циганка и ми взе ръката. Баща ми доста се стресна, но тя ми гледа ръката и казва: "Ей, аз те виждам, ти си като царица, с едни дълги дрехи и корона, пък и музика винаги има около теб. Ама къде ще ходиш, ти си винаги на път и винаги с музика.” Това трябва да е било 1940 г.
Райна Кабаиванска
Тежка е царската корона, Иванко!
Ангел Тодоров
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща