Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Голф"
Ако вие наблюдавате играта, това е развлечение. Ако играете - това е отдих. А ако вие работите за играта - това е голф.
Боб Хоуп
Не се чувствам много добре - трябва ми незабавно лекар. Позвънете на най-близкото голф игрище.
Граучо Маркс
Никога не взимайте отпуск? За какво ви е? Ако работата не ви доставя удоволствие, то означава, че вие работите там, където е нужно. А аз, даже играейки голф, продължавам да правя бизнес.
Доналд Тръмп
Едно от нещата, на които голфът ви учи, е смирението.
Робърт Уагнър
Не се интересувам от филми за голфа, но аз се интересувам от голфът като метафора.
Робърт Редфорд
Спортът е прекрасна метафора на живота. Всички от спортовете които се практикуват - ски, баскетбол, риболов - няма по-голям пример от голфа, защото играете срещу себе си и природата.
Робърт Редфорд
Откакто престанах да бъда президент, много по-рядко ми се удава да спечеля на голф.
Дуайт Айзенхауер
Славата е пристрастяваща. Парите са пристрастяващи. Вниманието е пристрастяващо. Но голфът е на второ място.
Марк Антъни
Когато не работя, аз обичам да играя голф.
Самюъл Джаксън
Голф може да се играе и в неделя; това може да не е игра в рамките на закона, но е форма на морално усилие.
Стивън Лийкок
Именно емоциите в голфа са това, което прави голфа толкова велик спорт.
Джони Милър
Никога не съм стъпвал на игрището с баща си, но да играя голф с децата си - това е мечта.
Марк Уолбърг
Първоначално голфът е бил развлечение за богати протестанти; днес той е достъпен за всеки, който може да си позволи да носи отвратителни дрехи.
Дейв Бари
Всичко, което имам срещу голфа е, че те отвежда толкова далеч от клубната къща.
Ерик Линклейтър
Голф игрището трябва да се стреми да генерира толкова енергия, колкото консумира - голфът трябва да води пътя към нула на енергията.
Томас Фрийдман
Започнах да се занимавам с голф след четиридесет, и не ми се нрави много, когато наричат това излишен оптимизъм.
Майкъл Фокс
Има три неща, заради които си струва да си известен: събираш пари за благотворителност, лесно си запазваш маса за вечеря и времето за голф.
Денис Куейд
Голф е най-добрият начин да развалиш една хубава разходка. Това го е казал Уинстън Чърчил.
Гай Ричи
Той беше мъжки човек: експерт по голф игрището, сила, с която трябва да се занимават в бизнеса, и тексасец докрай - и се гордее с това.
Патриша Кори
Ако Бог не искаше да гоним дракон двадесет и четири часа на ден, седем дни в седмицата, Той никога не би създал голф игрище.
Андрю Готлиб
Наред с други неща, невропластичността означава, че емоции като щастие и състрадание могат да се култивират по същия начин, по който човек може да се научи чрез повторение да играе голф и баскетбол или да владее музикален инструмент и че такава практика променя дейността и физическите аспекти специфични мозъчни области.
Андрю Уейл
Начините за борба със стреса, като например игра на голф преди конферентен разговор или почивка на плажа по време на инвентаризация, са от съществено значение.
Рикардо Семлер
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща