Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Статия" - страница 2
Всяка година в началото на пролетта, през сезона на Великия пост, който започва в Пепелната сряда и завършва на Великден, се появяват множество книги, статии от списания и телевизионни предавания за Исус.
Джей Парини
Реалната история е далеч по-сложна и интересна от опростените обобщения, представени в статиите в Уикипедия. Знаейки това, можете да поставите под въпрос получената мъдрост, да оспорите "фактите", "всеки" знае, че е истина, и да си представите светове и персонажи, достойни за нашето богато историческо наследство и нашето сложно "аз".
Кен Лиу
Това беше обичайният вид академична битка: бележки под линия на десет крачки, подкрепени от ехидни статии в академични списания и много снайпери за методологията, тласък и париране на източник и противоизточник. Източниците ми трябваше да са по-добри.
Лорън Уилиг
Ако имате договор с "Ню Йоркър", договорът посочва броя на думите, които ще публикувате в списанието годишно. Получавам пари от думата, както повечето писатели. Това е една от причините статията за сциентологията да е дълга 25 000 думи!
Лорънс Райт
Мисля, че когато пиша филми и пиеси, книги и статии в списания, всички те са разказване на истории, а реалността е общият знаменател, който ги свързва.
Лорънс Райт
Четох статия на автор от Албърта, в която се казва, че канадците са мързеливи, понеже не патентоват достатъчно изобретенията си. Аз не съм съгласна. Канадците изобретяват много неща. Да ги патентоваш е скъпо.
Маргарет Атууд
Западните покрайнини са дадени на Сърбия, то тогава няма държава Сърбия, не защото някой твърди, че там живеят сърби, а като стратегическо наказание на България. Даже има една статия от Джеймс Баучър, който гневно казва: "Да дадеш западните покрайнини на Сърбия, за да не бъде нападната от България, това е все едно да дадеш графство Кент на Германия, за да не бъде нападната от Англия."
Андрей Пантев
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща