Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изявление" - страница 2
За да се ожените е необходимо нещо: нервност, надежда, силно желание да направите определено изявление - и е необходимо нещо, за да останете женени: повече надежда, решителност, чувство за хумор и нужди, които се задоволяват най-добре, ако сте в двойка.
Ейми Блум
Не искам да правя публични изявления по въпроси, които не съм изучавал подробно.
Ерик Маскин
Според енергийната медицина всички ние сме живи исторически книги. Нашите тела съдържат нашите истории – всяка глава, ред и стих от всяко събитие и връзка в живота ни. Докато животът ни се развива, нашето биологично здраве се превръща в живо, дишащо биографично изявление, което предава нашите силни, слаби страни, надежди и страхове.
Каролайн Мис
Всяко кратко изявление за икономиката е подвеждащо (с възможното изключение от сегашното ми).
Алфред Маршал
Имаше, помислих си, нещо ме зове от тъмното. Дойде от бурята, дори от светлините на рибарските лодки на една миля в морето. Можете да бъдете призовани към последно усилие, последно героично изявление, защото се съмнявам, че се обаждате да оставите удобствата и сигурността за открит път. Но обаждането е в собствената ви глава. Това е тъжен призив от дълбините на собственото ви пропиляно минало. Можете да го наречете наложително да излезете с тръби и изстрели с пълен наклон вместо тихия отчаян звук на болничния вентилатор. Победа вместо поражение.
Лорънс Озбърн
"Какво е казал тоз наш другар? Че влизането на България в Евросъюза със сигурност ще бъде съпроводено с някаква условност? Така ли каза, а-а-а, много мило." - пред в."Дневник" по повод изявлението на докладчика за България в Европейския парламент Джефри ван Орден, потвърждаващо, че вероятността да бъде наложена предпазна клауза за "Правосъдие и вътрешен ред" е много голяма, 29 март 2006.
Румен Петков
Да се издигне някому паметник приживе, е равносилно на изявление, че подобно нещо не може да се очаква от идните поколения.
Артур Шопенхауер
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща