Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изявление"
Няма смисъл да правите изявления, които няма да продължат да бъдат верни и след като са направени.
Франк Найт
Признавам, че е имало моменти, когато съм давал изявление, което е било неправилно.
Бени Хин
Пропагандата в обикновения смисъл на този термин играе по-малко важна роля в едно потребителско общество, където хората поздравяват всички официални изявления с подозрение.
Кристофър Лаш
Правил съм грешки в изявленията си и стоя зад всички свои грешни изявления.
Дан Куейл
Законът за привличането реагира по същия начин, както и вашият ум: той чува това, което не искате, когато чуете себе си да прави изявление, съдържащо думите не, не или не, вие всъщност обръщате внимание на това, което не не искам. Не забравяйте, че привличате в живота си каквото и да отделяте на вниманието, енергията и се фокусирате върху това дали искате или не искате.
Майкъл Лозиър
Пътуващият, разбира се, трябва винаги да бъде предпазлив от прекалено широкото обобщение. Но аз съм американец и оскъдността на данните не ме спира да правя излишни неясни концептуални изявления и, ако е необходимо, да следя тези изявления с войски.
Джордж Сондърс
Интересувам се от мода още от дете. Тогава живеех в Лондон, където се отнасяше повече за костюма и личното изявление за това кой си, отколкото за модата.
Заха Хадид
Популярната тенденция е да се вслушва одобрително в най-крайните изявления и твърдения на политици и оратори, които търсят популярност, като декларират собствената си държава правилно във всичко, а другите държави грешат във всичко.
Илайхю Рут
Най-добрата част, без никакви въпроси, беше равенството. Винаги съм харесвал вратовръзките, но ми се струваше твърде голямо изявление да ги нося.
Маурийн Джонсън
Те говорят за американската мечта. Все още вярвам в това. Все още вярвам, че това е велика страна, където могат да се случат страхотни неща, където всеки може да стане президент на Съединените щати. Само това просто изявление там определя толкова много за целия бизнес на свободата и свободата и преследването на щастието.
Роб Халфорд
Много е атмосферно. Това не е сграда, която е тежко изявление в силуета. Нуждаем се от височината; в противен случай сградата почти изчезва, защото е толкова стройна.
Сантяго Калатрава
От всички депресиращи злоупотреби с езика в бизнеса, няма друго, което да ме вбесява толкова, колкото необузданата прекомерна употреба на думата "страстен" във фирмени лозунги, рекламни анонси, изявления на мисията и отстрани на микробуси.
Том Ходжкинсън
Изявление за битието. Има един ум и АЗ СЪМ този ум. Този Ум е вечен и е Животът. Аз съм този Ум и съм ВЕЧЕН ЖИВОТ. Този ум не познава болести; Аз съм този Ум и съм ЗДРАВЕТО. Този Ум е източникът на цялата Сила и не може да познава нито съмнение, нито страх; Аз съм този разум и аз съм СИЛА и МИР. Този разум познава само Истината и знае ЦЯЛАТА истина; Аз съм този разум и аз съм ЗНАЕЩА ИНФОРМАЦИЯ и МЪДРОСТ. Всички сътворени и несътворени неща са в този Ум; Аз съм този Ум и съм БОГАТСТВО и ИЗОБИЛИЕ. Аз съм ПЪТЯТ, и ИСТИНАТА, и ЖИВОТА; СВЕТЛИНАТА в мен свети, за да благослови света.
Уолъс Д. Уотлъс
Политиката е театър. Няма значение дали печелите. Вие правите изявление. Казвате: "Тук съм, обърнете ми внимание."
Харви Милк
Дарвинизмът е под официална защита по целия свят. Никоя друга идеология в историята, никоя друга идея никога не е била държана под такава строга официална защита. Да се направи каквото и да е изявление, критикуващо дарвинизма, предизвиква официална реакция.
Аднан Октар
Без изявление за мисия можете да стигнете до върха на стълбата и след това да осъзнаете, че е облегната на грешната сграда!
Дейв Рамзи
Уикипедия публикува много съмнителни изявления за индуски писатели, лидери, каузи и исторически проблеми. Не е безпристрастен форум. Индусите трябва да протестират срещу своите антихиндуистки възгледи.
Дейвид Фроли
Изречение е съставено от думи, изказване се прави с думи... Изготвят се изявления, използват се думи или изречения.
Дж. Л. Остин
Мазнината е бариера, войнствено изявление за другите, което за някои оправдава враждебността по същество. Светът казва на дебелия човек: "Твоята дебелина е обида за мен, така че имаме право да се отнасяме с теб толкова обидно, колкото изглеждаш." Мазнините не се разглеждат просто като друг вид тъкан, а като диагностичен знак, лично изявление и мярка за личността. Твърде малко мазнини и ви виждаме като антисоциален, страшен и безполов. Твърде много мазнини и ви виждаме като мързелив, глупав и сексуално увиснал.
Албърт Елис
Не всяко твърдение на учен е изявление на науката.
Джон Ленокс
Ориентализмът може да се обсъжда и анализира като корпоративна институция за справяне с Ориента - справяне с него, като се правят изявления за него, оторизират се възгледите му, описва се, като се учи, урежда, управлява над него: накратко, ориентализмът като Западен стил за доминиране, преструктуриране и власт над Ориента.
Едуард Саид
Това [събитие от 11 септември] беше смразяващо кръвта унищожение без друга причина, освен да го направи. Имайте предвид, че няма претенции за тези атаки. Нямаше искания. Нямаше изявления. Това беше мълчалив ужас. Това беше част от нищо.
Едуард Саид
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща